sâmbătă, iunie 25, 2022
AcasăAdvertorialVrei să trimiți pachete în timp de pandemie? Iată CE trebuie să...

Vrei să trimiți pachete în timp de pandemie? Iată CE trebuie să știi!

Odată cu pandemia de Coronavirus care a cuprins toată planeta, vizitele la rudele sau prietenii plecați în afara țării au devenit dacă nu imposibile, cel puțin extrem de periculoase pentru sănătatea tuturor.  De aceea, amânarea lor pe termen nedefinit este inevitabilă. Din fericire, există nenumărate mijloace de comunicare virtuale care te pot ajuta în aceste condiții excepționale, așadar, lucrurile nu sunt atât de rele.

Problema apare, însă, la trimiterea de pachete. Poate, odată cu vizita ta, obișnuiai să le aduci și diferite obiecte de acasă de care aveau nevoie, mâncare tradițională sau mici cadouri. Acum, din moment ce nici tu nu te mai poți deplasa, acest lucru a devenit imposibil. Singura variantă la care poți apela, în aceste condiții, este trimiterea de colete. Dacă, însă, nu știi cum funcționează acest serviciu, citește în continuare pentru a afla la ce aspecte trebuie să fii atent!

Iată cum poți trimite pachete în afara țării!

1.   Alege firma de curierat

Primul pas și cel mai important în procesul de trimitere al pachetelor este alegerea unei firme de curierat. Sunt unele care livrează peste tot în lume, dar mai lent, iar altele care urmează niște trasee prestabilite, doar către anumite țări, și care garantează, de aceea, o livrare mai rapidă.

În plus, tot firma de curierat este cea care stabilește greutatea și dimensiunile pachetului tău. Înainte să te apuci să împachetezi, asigură-te că știi toate aceste lucruri. Sunt unele companii care te taxează în plus dacă depășești limitele impuse de ei, dar sunt altele, ca Tabita Tour, care, dacă atingi anumite valori, îți oferă bonusuri. Pentru mai multe detalii citește aici și alege varianta care te avantajează cel mai mult!

2.   Ai grijă la conținutul pachetului

Unele obiecte nu pot fi, însă, trimise prin pachet. Pentru a afla mai multe despre aceste interdicții, informează-te din surse oficiale. De regulă, medicamentele, banii, substanțele inflamabile, armele sau bijuteriile prețioase întâmpină astfel de probleme de expediere.

Fiecare pachet va fi verificat la intrarea în țară și, uneori, chiar înainte să fie preluat de firma de curierat. Dacă aceste obiecte sunt incluse, atunci tu sau cei care le transportă pot suporta consecințe grave.

3.   Verifică respectarea normelor

Din moment ce curierul care va ridica pachetul și, apoi, toți cei care vor fi implicați în expedierea lui, intră în contact cu mulți oameni zilnic, normele de igienă trebuie respectate ca la carte. De la măști de protecție purtate corect, la mănuși și dezinfectant, ei trebuie să le aibă pe toate, în special când se întâlnesc cu clienții.

Pentru a verifica acest lucru, intră pe pagina lor sau contactează-i cerându-le informații despre acest lucru. Siguranța ta e mereu prioritară!

Iată, așadar, la ce aspecte trebuie să fii atent atunci când expediezi un pachet în străinătate pe timp de pandemie. Acordă atenție detaliilor și întregului protocol și lucrurile nu au cum să meargă prost!

Sursa foto: Unsplash.com

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente