joi, decembrie 1, 2022
AcasăAdvertorialVrei să ai acces la mai mult saloane de înfrumusețare într-o singură...

Vrei să ai acces la mai mult saloane de înfrumusețare într-o singură aplicație? Află despre Stailer

Dacă ești un client fidel al saloanelor de înfrumusețare, te poți bucura de o aplicație, gratuită, fără nicio taxă ascunsă. Oferă-ți răsfățul binemeritat, prin intermediul centrelor de înfrumusețare. Stailer este aplicația ce îți oferă acces la nenumărate saloane. O puteți accesa din orice loc. Cu Stailer, ai parte de frumusețe la cote înalte!

Cu Stailer ai parte de asemenea și de inspirație, pe lângă programări ușor de făcut. Așadar, în aplicație vei găsi unele dintre cele mai cool modele de coafuri, dar și manichiură în trend. Îți dorești să fii în prim-plan întotdeauna, de aceea Stailer, care reunește mai multe saloane de înfrumusețare, va fi sursa pentru tine. Poți alege de aici serviciile mai multor centre de beauty.

Ai nevoie doar de un smartphone, iar aplicația Stailer te va încânta cu rapiditatea programărilor. Nimic nu e mai frustrant decât să nu găsești loc pentru tuns în salonul preferat. Cu Stailer, te poți programa din confortul casei. Tot ceea ce trebuie să faci este să te prezinți în ziua programării, la ora pe care ai ales-o. Peste 1000 de saloane și frizerii te așteaptă în aplicația aceasta.

Ce are special aplicația Stailer?

– Informații despre centrul de frumusețe sau salonul de frumusețe: În această secțiune a aplicației, veți găsi toate informațiile acestora;

– Geolocație: Aceasta permite aplicației să ofere locația salonului, astfel încât în baza acesteia, clientul să vadă lista de centre disponibile pentru programare. Acest lucru te va ajuta să îți găsești saloanele mai aproape de tine. De asemenea, aplicatia Stailer o poți descărca gratuit;

– Catalog de produse: Un catalog despre produsele și serviciile tuturor saloanelor și frizeriilor, prin care ai posibilitatea de a consulta serviciile disponibile pentru rezervare, prin intermediul aplicației și, astfel, vei putea decide cu privire la salonul preferat;

– Rezervări în timp real: Un sistem de rezervare în timp real este un mare avantaj atunci când ești în întârziere și nu numai. Acest lucru îți va oferi posibilitatea de a alege data și ora, care se potrivesc mai bine nevoilor tale;

– Un canal de comunicare direct și de încredere. Dacă ți-ai făcut o programare, ai fost sau nu mulțumit de cum a decurs totul prin Stailer, poți lăsa o recenzie.

Smartphone-urile au schimbat modul în care oamenii interacționează și schimbă impresii, prin urmare, este de înțeles importanța oferită aplicației care permite clienților să comunice și să obțină programări mult mai ușor.

Stailer a schimbat total modul în care mulți dintre voi obișnuiați să vă faceți programările. Modul de navigare de pe site și în aplicație este unul facil, astfel încât să nu dea bătăi de cap. Cu sau fără cont, Stailer poate fi portal către programările dorite. Oferă acces gratuit, iar aplicația poate fi descărcată pe orice smartphone, indiferent de sistemul de operare.

Programează-te la unul dintre cele mai bune saloane din orașul tău, indiferent că te afli în sudul sau în vestul țării. Ia-ți aplicația Stailer și ai acces la un răsfăț binemeritat!

Contact: support@stailer.ro

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente