vineri, aprilie 19, 2024
AcasăCasa si gradinaSfaturi pentru a aranja un mobilier living

Sfaturi pentru a aranja un mobilier living

Sufrageria este camera de zi a casei. Este, de asemenea, locul multor activitati, relaxare, lectura, jocuri, teme, care creeaza o mare nevoie de depozitare. In fiecare zi, toata aceasta emotie din sufragerie creeaza adesea o mizerie obisnuita, dificil de canalizat. In fiecare zi, fiecare isi foloseste lucrurile mici si nu se gandeste intotdeauna sa le puna imediat dupa aceea, din proasta obisnuinta, lipsa de timp sau incetineala.

Cu toate acestea, a locui intr-o camera de zi ordonata, cu spatiu de depozitare atent este mult mai placut sa locuiti. Si doar putin pentru a mentine aceasta camera ordonata. De aceea aveti nevoie de un mobilier living care sa va satisfaca nevoile.

Depozitati lucrurile in afara sufrageriei

In loc sa va lasati toate bunurile mici atunci cand intrati in sufragerie, este mai bine sa anticipati si sa planificati depozitarea in diferite zone cheie ale casei. Instaland o coloana, un mobilier living, un taburet sau o mica piesa de mobilier la intrare, va ofera posibilitatea de a va depune lucrurile in diferite compartimente si de a va descarca de tot stresul din timpul zilei.

Alegeti mobilier living potrivit pentru sufragerie

Fiecare camera de zi este diferita de – chiar daca este adesea cea mai mare camera din casa – cu o suprafata variabila. Intr-un living mic, este mai bine sa concentrati spatiul de depozitare in mobilier multifunctional. De asemenea, este de preferat mobilierul deschis si superficial. Cand spatiul ne permite, putem indrazni un sistem de „perete gros”, cu alte cuvinte un panou intreg de perete dedicat depozitarii, cum ar fi o biblioteca personalizata. Living mic sau mare, fiecare perete este o posibilitate de a facilita depozitarea cu mobilier living adecvat.

Distreaza-te cu spatiul de stocare

Sunt lucruri pe care preferam sa le ascundem si altele mai degraba sa le aratam. Ideea mobilierului deconstruit este sa ai dulapuri goale si altele cu usa. Acest tip de dulap deschis si inchis este mai usor, ofera, de asemenea, o multime de spatiu de depozitare si este foarte frumos de privit.

Gandeste-te la spatiul de tranzitie din camera de zi

Daca mobilierul este un avantaj incontestabil pentru a facilita depozitarea in sufragerie, este mai bine sa va ganditi cu atentie la aspectul acestuia. Idealul este sa ai un spatiu deschis la intrarea in camera, cu alte cuvinte sa nu te intalnesti cu un element al mobilierului, cum ar fi spatele unei canapele, de exemplu. Faptul de a te putea misca, a merge mai departe este mai placut.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele