joi, iulie 18, 2024
AcasăBusinessProiectul tău poate avea toate șansele de succes cu Eurosurvey

Proiectul tău poate avea toate șansele de succes cu Eurosurvey

Orice proiect de construcții este complex și are nevoie de oameni cu experiență care să facă diferența și să se asigure de buna desfășurare a lucrurilor. Totul începe cu un plan bine realizat, etapizat, pentru că acesta este cel care poate influența foarte mult succesul proiectului. Eurosurvey este alături de toți cei implicați în diverse stadii ale unei construcții oferind servicii profesionale. Printre acestea se numără și ridicarile topografice pentru proiectare care sunt o adevărată necesitate pentru a avea un start bun în demararea proiectului.

Echipă cu experiență

Echipa întâlnită aici are experiența necesară pentru a se putea adapta cu ușurință la fiecare situație, indiferent de complexitate. Prin ridicările topografice bine realizate aveți garanția faptului că proiectarea se face pe baza unor date reale din teren, iar limitele proprietății sunt corecte. Mai mult, este bine de știut că autoritățile solicită ca lucrările să fie avizate de Oficiul de Cadastru Teritorial. Totodată, verificarea fiecarui stadiu de desfasurare a lucrarilor contează pentru că permit o mai bună analiză a costurilor și pentru că vine cu o garanție suplimentară a faptului că proiectul se derulează în mod corespunzător.

Servicii disponibile

Eurosurvey te ajută cu planuri de situație necesare pentru dobândirea a diferite avize precum AACR, DTAC, PUD, PUZ sau PUG, cu calculul volumelor de umplutură sau săpătură și cu modele 3D ale terenului (DTM), cu proces verbal de pichetare a tramei stradale (profile longitudinale si transversale ale drumului). Alte planuri care pot fi realizate aici sunt cele de situație pentru platformele industriale, pentru siturile arheologice sau pentru proiectarea și reabilitarea rețelelor de utilități, de la apă și canalizare până la gaz. Amintim și de releveele pentru proiectarea și verificarea As-built, de măsurătorile pentru fațadele construcțiilor 2D și 3D, de planurile de situație pentru proiectare și de posibilitatea determinarii verticalității antenelor de tip GSM, a turnurilor metalice sau a construcțiilor. Important este că fiecare dintre acestea pot aduce o garanție suplimentară necesară bunei desfășurări a oricărui proiect, iar procedurile pot fi puse în practică într-un mod eficient.

Costurile implicate

Nu doar că procedurile amintite sunt utile în cadrul proiectelor, ci ajută și la o determinare mai bună a costurilor implicate, motiv pentru care bugetul să poată fi mai ușor de pregătit. În plus, costurile serviciilor oferite de Eurosurvey sunt accesibile și se calculează în fiecare context în parte, în funcție de complexitate și cerințe. Toți cei care aleg serviciile de ridicări topografice pentru proiectare, dar nu numai, au garanția profesionalismului și a unui raport calitate – preț ideal.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele