sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăAdvertorialPonturi pentru femeile ocupate – Cum să ai permanent o manichiură exemplară

Ponturi pentru femeile ocupate – Cum să ai permanent o manichiură exemplară

Unghiile unei doamne sunt cartea de vizită care fac o impresie bună în orice context. De aceea este important ca fiecare femeie care se respectă să conștientizeze importanța unei manichiuri îngrijite pentru look-ul ei în ansamblu, dar și faptul că, forma și nuanța unghiilor transmit multe despre personalitatea ei.

Abia aștepți weekend-ul să mergi la manichiurista preferată care să reîmprospăteze manichiura. Dar se poate întâmpla ca programul încărcat să nu îți permită un astfel de răsfăț. Poți încerca să le faci acasă și exersând, ai putea ajunge chiar să devii propria ta manichiuristă.

Avantajele ojei semipermanente

Oja semipermanentă este un mix între oja clasică și gelul de unghii, dar care rezistă mai mult decât oja obișnuită. Pentru aceasta ai nevoie de o lampă UV sau lampă cu LED.

Oja semipermanentă rezistă până la 2-3 săptămâni după aplicare. Procesul de pilire este scurt, cu ajutorul unui buffer delicat care să nu deterioreze rezistența unghiilor.

Important: este indicat să faci câte o pauză și să permiți unghiilor să se regenereze, după 10 aplicări.

Cum aplici oja semipermanentă?

Curăță unghiile temeinic. Îndepărtează cuticulele cu ajutorul spatulei, chiuretei, clește sau cu forfecuța pentru cuticule, după caz (vezi aici mai multe forfecuțe). Scurtează unghiile la lungimea potrivită și pilește-le pe margini pentru a evita agățarea. Gifaz România îți pune la dispoziție tot necesarul indispensabil pentru o manichiură exemplară! Acum ai posibilitatea să comanzi o cantitate mai mare cu instrumente de manichiură-pedichiură pentru saloane cosmetice și nu numai.

După ce ai curățat suprafața unghiei, poți trece la formă. Pilește luciul unghiei cu ajutorul unui buffer. Aplică apoi primer-ul și lasă-l să se usuce natural pentru câteva minute. Aplică apoi baza și așteaptă să se usuce pentru 2-3 minute la lampa cu LED sau lampa UV. Ai grijă ca baza să fie perfect uscată înainte de aplicarea ojei. La final, aplică ultimul strat de sigilare și ai grijă să se usuce perfect.

Cum trebuie să procedezi pentru a-ți întreține manichiura cu ojă semipermanentă?

Îngrijirea manichiurii semipermanente se rezumă la câțiva pași de bază. În primul rând, caută un ulei pentru cuticule care să hidrateze pielea. Deși sunt inestetice și afectează aspectul unghiilor, cuticulele au rolul lor. Cuticulele acționează ca barieră naturală ce ține la distanță bacteriile și microbii să nu pătrundă sub piele. De aceea, ai grijă să nu le distrugi. Pe cât posibil, scurtează unghiile cu pila de unghii și evită să le tai.

Dacă te numeri printre persoanele care adoră manichiura pe unghia naturală, atunci ojele semipermanente sunt ceea ce căutai. Singurul minus al acestora este faptul că nu oferă soluții prea multe doamnelor cărora le plac unghiile foarte lungi și cu aplicații complicate. Oja semipermanentă este limitată de existența unghiei naturale și de particularitățile ei.

Oja semipermanentă prezintă mai multe avantaje prin comparație cu manichiura cu gel, în special dacă ești începătoare și îți faci unghiile singură. Pentru sezonul de toamnă-iarnă poți încerca nuanțele mate, metalice, dar și pe cele cu diverse aplicații.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele