joi, iunie 13, 2024
AcasăBusinessParteneriat încheiat între SSG Fire&Rescue și producătorul de produse firefighting, gaze și...

Parteneriat încheiat între SSG Fire&Rescue și producătorul de produse firefighting, gaze și elemente medicale Mobiak

Delegația SSG Fire&Rescue s-a întâlnit în Grecia cu un mare producător de produse firefighting, gaze și produse medicale. În urma întâlnirii, a fost încheiat un parteneriat foarte important pentru piața românească de profil.

Îmbunătățirea stocurilor și a distribuirii produselor din aceste domenii este esențială pentru buna desfășurare a activităților și a incidentelor care își pot face apariția în situații neașteptate. În plus, siguranța aprovizionării pe filieră europeană are prioritate, întrucât reprezintă un element central în îmbunătățirea gestionării situațiilor și a evenimentelor neprevăzute care își pot face apariția pe teritoriul țării noastre.

Parteneriat încheiat cu firma grecească Mobiak

„Am avut o întâlnire cu reprezentanţii companiei Mobiak din Grecia, ocazie cu care s-a discutat despre istoria ambelor companii. În cadrul discuțiilor, a fost analizată piața românească și necesitatea unor produse de tip firefighting, gaze și elemente medicale. Împreună cu Mobiak, am încheiat un parteneriat strategic a cărui scalare în ani aduce un plus atât pentru piața de profil, cât și pentru societatea românească. La aceasta întâlnire au participat şefii Diviziilor Firefighting și Medicale. Discuţiile s-au axat pe importanţa calității acestor servicii private în contextul schimbărilor climatice, energetice, cât și în direcția calității produselor și a identificării unor soluții viabile pentru siguranţa aprovizionării pe filieră europeană” – a declarat, joi, Directorul Executiv SSG Bogdan Dumitrache.

La aceasta întâlnire a luat parte și Mihai Olexiuc, director general adjunct SSG Fire&Rescue, pentru a oferi un punct de vedere informat cu privire la necesitatea livrării acestor produse pe teritoriul României. 

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele