miercuri, iulie 17, 2024
AcasăAdvertorialMașină în rate fără avans? Da, se poate, la AutoDel

Mașină în rate fără avans? Da, se poate, la AutoDel

Dacă vrei să îți achiziționezi o mașină și nu dispui de o sumă mare de bani pentru a o cumpăra într-o singură plată, o soluție viabilă este să o achiziționezi în rate. Însă, mulți dintre noi ne întrebăm dacă este posibil să cumperi o mașină în rate fără avans. Răspunsul este da, există astfel de opțiuni disponibile în piață. 

Una dintre companiile care oferă astfel de soluții este AutoDel. Vorbim despre un dealer auto care oferă servicii complete de vânzare și cumpărare a mașinilor, atât noi, cât și second-hand. Compania are o experiență vastă în acest domeniu și oferă opțiuni variate de finanțare, astfel încât oricine își poate permite o mașină.

Ce presupune să cumperi mașină în rate, de la AutoDel

Când cumperi o mașină în rate fără avans, trebuie să ții cont de câteva aspecte importante. În primul rând, trebuie să ai o situație financiară stabilă, astfel încât să poți face față ratei lunare. De asemenea, trebuie să ai o istorie creditară bună, fără restanțe sau datorii neachitate.

Pentru a face o achiziție în rate, trebuie să te prezinți la sediul AutoDel și să alegi modelul de mașină care îți place. După ce ai stabilit prețul mașinii și condițiile de plată, vei semna un contract de vânzare-cumpărare și unul de credit cu banca parteneră.

Un alt aspect important de care trebuie să ții cont este dobânda percepută de bancă. În general, dobânda este mai mare în cazul achizițiilor fără avans, deoarece riscul de neplată este mai mare. Fii fără grijă, echipa de aici este atentă la detalii, deschisă și cu experiență, astfel încât toate acestea să te avantajeze și pe tine. Te va ghida cu toate cele necesare, astfel încât acest parcurs birocratic să fie ușor. La final vei spune și tu: am achizitionat o masina in rate fara sa dau avans și a fost nesperat de ușor, prin AutoDel.

Finanțarea auto de care ai nevoie!

De cele mai multe ori vorbim despre leasing sau plata în rate a unui bun precum o mașină ca și când doritorul nu și-ar permite asta. E adevărat, uneori este vorba de un buget destul de mare necesar. Dincolo de acest scenariu este și o rațiune practică. Pentru că nu merită să îți stagnezi un buget enorm într-o mașină. Pentru că este mai rentabil să plătești parțial, în rate. Cu banii pe care chiar dacă îi dispui, ai putea dezvolta alte și alte proiecte.

În plus, este indicat să schimbi mașina în decurs de câțiva ani și să nu ajungi la uzură maximă cu ea. Poți schimba mașina mai repede decât ai crede când ai soluții de finanțare, decât dacă ai aștepta să aduni toată suma pentru a o plăti integral.

Finanțarea de care ai nevoie este aici, la AutoDel! Fie că vii aici în calitate de persoană fizică sau juridică, vei găsi soluția. Mai ales acum că piața auto este tot mai ofertantă, sunt implicit variante auto electrice, râvnim la astfel de mașini și pare greu să obținem asta. Ei bine, răspunsul vine imediat ce accesezi pagina autodel.ro la secțiunea finanțare auto.

Contact:

contact@autodel.ro

0374 006 006

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele