marți, decembrie 5, 2023
AcasăActualIlisio.ro | Ce este Copacul Vieții?

Ilisio.ro | Ce este Copacul Vieții?

Arborele vieții este o emblemă venerabilă care poate fi văzută în multe civilizații diferite din întreaga lume. Relația dintre cer, Pământ și lumea interlopă este adesea sensul arborelui vieții. În bijuterii precum o pereche de cercei lungi, arborele vieții este portretizat cu ramuri care ajung în sus și rădăcini ferm plantate, ceea ce înseamnă legătura dintre toate cele trei lumi.

Sensul arborelui vieții

Fiecare societate care are un arbore al vieții are mituri sau legende suplimentare. De exemplu, în grădina Edenului, primul paradis în care Adam și Eva au trăit după creație, pomul creștin al vieții era situat în mijlocul grădinii. Nordicii aveau Yggdrasil, numit și Arborele Lumii, un copac masiv care lega nouă lumi, spre deosebire de doar trei. Asgard, casa zeilor, este dominată de Yggdrasil. Acest Arbore Mondial a simbolizat ciclul vieții, de la concepție până la dezvoltare, tranziția la moarte și reîncarnarea ulterioară.

Celții sunt responsabili pentru una dintre cele mai cunoscute reprezentări ale arborelui vieții. Pe lângă capacitatea sa de a oferi adăpost, de a da roade și chiar de a genera căldură atunci când este ars, arborele celtic al vieții a reprezentat aceeași relație între diferitele etape ale existenței. Deoarece copacii produc semințe care le asigură existența continuă, arborele vieții a fost și o reprezentare a continuității și a nemuririi.

Definiții non-culturale ale arborelui vieții

Arborele vieții este mai mult decât o alegorie culturală. Există mai multe semnificații asociate cu copacii înșiși. Tipurile de fructe conțin caracteristici care susțin viața. Copacii, în special tipurile mari și robuste, sunt o reprezentare a puterii cu o fundație fermă. O metaforă a noastră vrea să fie atât înrădăcinată, cât și să aspire la noi înălțimi, copacului i se permite să se ramifice și să înflorească datorită rădăcinilor sale adânci. Din acest motiv, aceste bijuterii Copacul Vieții sunt deosebit de potrivite pentru a oferi împreună cu evenimente semnificative de viață, cum ar fi reperele sau absolvirea. Desigur, copacii au servit de mult timp ca reprezentare a familiilor, cu ramurile lor reprezentând familiile în expansiune care își mențin legăturile între ele.

Pandantivul arborelui vieții învelit în sârmă nu este doar apreciat, dar are și o mare importanță datorită tuturor acestor factori. O gamă uimitoare de date demografice și preferințe personale sunt asigurate de arborele vieții. Creați variații ale arborelui vieții care sunt potrivite pentru oferirea de cadouri care vi se potrivesc dumneavoastră sau destinatarului dumneavoastră. 

Ce trebuie să știți: pandantiv Arborele Vieții

Arborele vieții învelit în sârmă are două baze comune distincte. Într-o bază deschisă, se construiește mai întâi un copac răsucit. Al doilea este un copac care a fost sculptat pe suprafața unei plăci, mărgele sau cabochon de piatră prețioasă, permițând culorii pietrei prețioase să se arate prin ramuri și spațiul deschis.

Ramurile de sârmă pot fi lăsate neîmpodobite sau decorate. Mărgelele sau chipsurile de pietre prețioase sunt una dintre cele mai populare opțiuni. Designul arborelui vieții este un punct de început iertător, chiar dacă nu ați mai înfășurat niciodată sârmă, deoarece rădăcinile, trunchiul și ramurile pot fi la fel de ordonate.

Poze realizate de fotograf profesionist Bucuresti

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Ultimele