sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăAdvertorialDezinsecție, deratizare sau dezinfecție – află aici de ce anume ai nevoie

Dezinsecție, deratizare sau dezinfecție – află aici de ce anume ai nevoie

Gestionarea unei cafenele, a unui restaurant și inclusiv a unor sedii de birouri este un proces continuu. Pe lângă planificare și aprovizionare, menținerea unui nivel ridicat de sănătate în rândul clienților și a angajaților tăi este un aspect căruia trebuie să îi acorzi o atenție deosebită. La ora actuală, problema virusurilor, a bacteriilor, a șobolanilor și chiar a insectelor în spațiile de lucru este alarmantă, cu atât mai mult cu cât identificarea acestora se face după mult timp de când au reușit să își facă intrarea. Însă, atunci când acești dăunători apar, mulți dintre noi nu cunosc care sunt etapele pe care trebuie să le urmeze și, implicit, la cine ar putea să apeleze. Răspunsul la aceste întrebări, alături de alte detalii interesante, le găsești în rândurile următoare.

  1. Dezinsecția te scapă de gândaci și insecte

Chiar dacă gestionezi un business, nu este obligatoriu să fi auzit de serviciile DDD. În traducere, acestea sunt servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție puse la dispoziție de firme specializate. Cu ajutorul unor soluții capabile să lase spațiile lipsite de dăunători, acestea te asigură că nici insectele vizibile, nici cele invizibile (ouăle pe care le depun) nu vor mai exista.

Studiile au arătat că un singur gândac poate ca, în termen de 3 luni, să se reproducă de până la 50 de noi. Altfel spus, fără servicii de dezinsecție, te-ai putea trezi cu probleme grave care, la rândul lor, îți pot determina angajații să plece către o altă companie.

  • Prin procesul de deratizare scapi de rozătoare

Șoarecii și șobolanii ajung în spațiile de locuit și, mai ales, în depozite, prin intermediul diferitelor găuri sau guri de aerisire. Aceștia sunt atrași preponderent de zonele urbane, în care există nenumărate resturi menajere. Atât șoarecii, cât și șobolanii au în jur de 20 de mese pe zi, dat fiind faptul că trebuie să roadă ceva încontinuu.

Firmele specializate în soluții DDD precum este ProtectDDD din Constanta au diferite metode de aplicare a soluțiilor. Acestea pot pleca de la capcane electrice și mecanice și pot ajunge la capcanele cu lipici. De multe ori, sunt folosite inclusiv capcane cu lipici, care asigură o curățare rapidă a spațiului.

De îndată ce firma aleasă a efectuat serviciile de deratizare, este imperios necesar să păstrezi curățenia cât mai mult posibil. În plus, este în responsabilitatea celui care gestionează spațiul să realizeze verificări periodice în cadrul spațiilor de lucru.

  • Virusurile, microbii și bacteriile pot fi înlăturate prin dezinfecție

La ora actuală, virusurile sunt o mare problemă la nivel internațional. Acestea presupun nenumărate riscuri care ne pot afecta pe termen lung. În urma contractării a serviciilor de dezinfectie, toate suprafețele de lucru devin curate și igienizate.

Spre deosebire de restul dăunătorilor, virusurile, microbii și bacteriile nu sunt vizibili cu ochiul liber. Alege cel mai bun serviciu, fiind în cunoștință de cauză!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele