joi, decembrie 1, 2022
AcasăAdvertorialDe ce sa alegi pereti cortina pentru un aspect modern si frumos...

De ce sa alegi pereti cortina pentru un aspect modern si frumos al cladirii

Peretii cortina reprezinta cea mai eleganta, sigura si accesibila fatada cu care poate fi imbracat orice tip de constructie. In plus, ofera avantaje cum ar fi iluminatul natural si asigurarea unei privelisti frumoase si vaste.

Un montaj pereti cortina se evidentiaza prin:

  • estetica 
  • stabilitate
  • functionare impecabila
  • eficienta energetica
  • profil ergonomic si modern
  • intretinere minima si durata lunga de viata

Ce reprezinta peretii cortina

Peretii cortina sunt elaborati de obicei din sticla, a caror structura este realizata din aluminiu. Rama acestora se ataseaza direct de structura constructiei, fara sa suporte sau sa afecteze structura de rezistenta a etajelor sau a tavanului.

Fatadele ventilate sunt elementul constructiv fixat la o anumita distanta fata de peretele cladirii prin intermediul unei structuri portante metalice (din aluminiu sau otel), astfel incat materialul de placare sa fie bine fixat si rigidizat pentru a face fata solicitarilor externe (vant, ploaie, solicitari mecanice, radiatii solare, dilatatii termice, etc.) si a crea totodata un design placut, durabil si usor de intretinut.

Care este scopul procedurii de montaj fatade ventilate si a peretilor cortina

Avand in vedere ca montajul fatadelor ventilate si a peretilor cortina reprezinta etapa finala in constructia unei cladiri, etapa care da forma intregii constructii, un montator pereti cortina trebuie sa detina proceduri de lucru adaptate fiecarui proiect sis a foloseasca doar  materiale de calitate premium.

Totodata, in ultimii ani, se apeleaza la astfel de fatade pentru modernizarea constructiilor vechi, considerate monumente istorice, incercand un mix intre traditional si modern, incercand sa se pastreze fatada cladirilor in cauza.

Un perete cortina nu doar ca are caracteristici si avantaje unice, dar si un raport calitate -pret bun. Principalele sale caracteristici sunt:

  • Impermeabilitate

Sticla este impermeabila si constructiile care au la baza pereti cortina sunt, in general, ferite de infiltratiile de apa, acestia actionand, de asemenea, ca un strat izolator suplimentar.

  • Proprietati antiincendiu

Stim ca sticla este un material ignifug, asadar aceasta impiedica raspandirea focului in cazul unui incendiu. Acest lucru asigura atat siguranta persoanelor aflate in interiorul cladirii, cat si faptul ca bunurile din interior nu vor fi distruse de foc.

  • Intretinere simpla

Intretinerea unei cladiri acoperite cu pereti cortina nu necesita ingrijiri speciale, doar doua curatari pe an. De asemenea, sticla se curata atunci cand ploua, ceea ce inseamna ca va avea nevoie de intretinere minima.

  • Design placut si modern

Peretii cortina au un aspect extraordinar, acestia atragand privirile chiar si de la distante mari.

Vrei un aspect al cladirii frumos, modern si rezistent, cu o posibilitate panoramica mare? Alege montarea peretilor cortina pentru “imbracarea” cladirii, serviciu oferit de o echipa de alpinisti utilitari experti in domeniu.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente