sâmbătă, decembrie 10, 2022
AcasăAdvertorialCum să ai o locuință care iese în evidență? Urmează acești pași...

Cum să ai o locuință care iese în evidență? Urmează acești pași simpli!

Te-ai săturat de casele care sunt făcute după șablon? Vrei o locuință care să impresioneze și să se diferențieze de ce ai văzut până acum? Este foarte important ca locul în care locuiești să fie decorat în așa fel încât să te inspire și să te facă să te simți „ca acasă”. Multe dintre casele din prezent sunt impersonale și au efect deprimant asupra locuitorilor. Deși nu se recomandă să-ți încarci locuința cu prea multe culori și obiecte, este extrem de benefic pentru tine să îți lași amprenta asupra fiecărei încăperi.

Iată câteva moduri în care să te asiguri că ai o locuință care iese în evidență

  1. Alege piese de mobilier deosebite

Nu trebuie să cumperi mobila pe care ai văzut-o prima dată. Caută în mai multe magazine, documentează-te. Alege ceva care să se potrivească personalității tale  și stilului tău de viață. Poate vrei ceva vintage, sau preferi ceva modern și minimalist. Sigur vei găsi ceva exact pe placul tău dacă vei căuta suficient de mult.

  1. Nu ignora beneficiul dovedit al culorilor

Majoritatea locuințelor din ziua de azi au pereți simpli, albi. Tu poți opta pentru o pată de culoare. Culorile au beneficii dovedite care acționează asupra creierului. Verdele are proprietăți  de calmare, de eliberare a stresului și a oboselii. Portocaliul este o nuanță primitoare, cu efect revigorant care îți oferă energie.  Albastrul are efect liniștitor, poartă numele de culoarea minții și stimulează gândirea limpede și starea de meditație.

  1. Personalizează-ți cât de mult poți casa

Îți poți personaliza casa în zeci de moduri diferite. Poți adăuga culori care îți plac, tablouri, piese de mobilier sau obiecte decorative. E important ca locuința să conțină puțin din povestea vieții tale. Musafirii tăi vor fi fascinați și tu te vei simți inspirat de câte ori privești încăperile.

  1. Nu ezita să aduci un colțișor de natură în casa ta

Plantele pot fi extrem de benefice pentru starea de spirit. Vei avea parte de aer curat și de o locuință  cu aspect modern fără prea multe cheltuieli. Alege plantele care îți plac cel mai mult și punctele cheie în care vrei să le așezi. Cele mai des întâlnite plante cu proprietăți benefice stării de bine pe care le aleg oamenii sunt arborele de jad, orhideea și bambusul norocos.

  1. Panourile solare

Folosind energie solară, nu numai că ești responsabil și ai grijă de planetă, dar și reduci foarte mult din costurile gospodăriei. Energia solară este nepoluantă și inepuizabilă. Dacă vrei o locuință modernă și deosebită, trebuie neapărat să investești într-un panou solar și în acumulatori cu gel pentru panouri solare de calitate.

Ce mai aștepți? Ieși din tipar și asigură-te că ai o locuință care să rămână mult timp în mintea oricărui musafir. Îndrăznește să te joci cu decorațiunile și culorile. Asigură-te că ai o casă apropiată de natură, cu plante, panouri solare și multă lumină naturală. Starea ta de spirit depinde foarte mult de modul în care încăperile în care îți desfășori activitatea te fac să te simți.

Sursă foto: Shutterstock.com

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente