marți, octombrie 3, 2023
AcasăSănătateCum poti obtine ingustarea porilor cu un tratament poti dilatati laser

Cum poti obtine ingustarea porilor cu un tratament poti dilatati laser

O acumulare de ulei si murdarie in piele poate contribui la ceea ca porii sa para dilatati pe masura ce se blocheaza si pielea din jurul lor se dilata.

Persoanele cu piele mixta pot avea o piele cu pori dilatati deoarece glandele lor sebacee sunt mai active, ceea ce inseamna ca au nevoie de pori mai mari pentru a elibera uleiul din interiorul pielii.

Cum sa scapi de porii dilatati

Pentru a rezolva eficient aceasta problema, tinand cont, in primul rand, de starea initiala a pielii, de caracteristicile corpului si de dorintele pacientului, se folosesc metode moderne precum proceduri de eliminare pori dilatati laser.

Procedura de tratament pori dilatati cu ajutorul laserului implica o platforma laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimba in functie de problema cu care se confrunta pacientul. Acest echipament medical, Harmony XL PRO, este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration). Astfel,  tratamentul porilor dilatati cu ajutorul laserului imbunatateste calitatea pielii prin puterea fasciculului luminos. Se pot folosi 2 metode laser minim invasive ca peeling laser (Erbium Yag) sau noninvazive ca fotorejuvenarea cu Clear Lift.

De asemenea, medicul trebuie sa lase recomandari pentru ingrijirea la domiciliu. Sub rezerva vizitelor in timp util la procedurile planificate, respectarii recomandarilor post-procedura, precum si ingrijirii regulate la domiciliu, probabilitatea reactiilor inflamatorii scade, secretia de sebum scade, pielea se imbunatateste si porii devin abia vizibili.

Astfel, rezultatele procedurii sunt:

  • pori ingustati;
  • relieful pielii nivelat;
  • culoarea sanatoasa restabilita;
  • acneea profunda si micile eruptii cutanate dispar.

Perioada de recuperare este nesemnificativa, pregatirea este minima, ingrijirea post-procedurala este simpla. Toate acestea fac procedura de eliminare poti dilatati cu ajutorul laserului o modalitate moderna de a rezolva problema rapid si sigur.

Dupa fiecare tratament, majoritatea pacientilor se pot intoarce la munca sau la activitatile lor zilnice in una sau doua zile.

Astfel, laserul este considerat a fi cea mai eficienta arma in lupta impotriva porilor, ridurilor, imbatranirii si a multor alte imperfectiuni ale pielii.

Tratamentele cu laser sunt o modalitate sigura, rapida si non-invaziva de a aborda textura si tonul tenului, reducand in acelasi timp dimensiunea porilor. Daca dimensiunea porilor iti ameninta increderea in sine, nu mai amana tratamentul acestor pori dilatati si bucura-te din nou de o piele fina.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Ultimele