joi, decembrie 1, 2022
AcasăAdvertorialCele mai bune aparate special dedicate domeniului Biologie Moleculara

Cele mai bune aparate special dedicate domeniului Biologie Moleculara

Care sunt cele mai bune aparate special dedicate domeniului Biologie Moleculara? Ne-am gandit sa-ti raspundem la aceasta intrebare, pentru ca in acest fel nu vei mai fi nevoit sa cauti peste tot in mediul online. Vrem sa-ti usuram munca, tocmai de aceea vom aduce in atentia ta top 4 cele mai bune aparate potrivite studiilor in biologie moleculara.

Studii realizate mult mai eficient in bilogie moleculara cu Sistem RT PCR de tip Point of Care

S-a demonstrat faptul ca exista studii realizate mult mai eficient in biologie moleculara cu Sistem RT PCR de tip Point of Care, aparat care utilizează o tehnologie bazată pe membrane cu capacitate mare de absorbtie si desorbtie a acizilor nucleici.

Are o capacitate intre 1 si 16 reactii intr-un timp de 5-30 de minute si este perceput ca fiind unul dintre cele mai eficiente si accesibile aparate din domeniul biologiei moleculare.

Sistemul automat de extractie Arrow

Sistemul automat de extractie Arrow se remarca cand vine vorba despre teste si studii aferente biologiei moleculare prin capacitatea de a purifica acizii nucleici, ata ADN-ul, cat si ARN-ul, dar si de a separa celulele.

Acesta permite extractia acizilor nucleici nu doar din materii fecale, ci si din sange, urina, ser, plasma, tesuturi, celule, saliva, culturi de celule, FFPE și swab-uri!

Sistemul complet automat de extractie ARN/ADN EXTRAlab – recunoscut in biologia moleculara

Recunoscut in biologia moleculara este si sistemul complet automat de extractie ARN/ADN EXTRAlab. Acesta iese in evidenta prin designul modular, trasabilitatea probelor, autoloaderul cu o capacitate de pana la 48 de probe, dar si prin precizia si repetabilitatea dozarii.

Daca doresti sa realizezi, astfel, o gama larga de protocoale personalizabile, atunci acestea este solutia perfecta.

Aparatul Sistem Real-Time Q16 Genesig RT PCR – un aparat indispensabil in biologia moleculara

Si nu in ultimul rand, demn de luat este si aparatul Sistem Real-Time Q16 Genesig RT PCR. Acesta este considerat de unii experti ca fiind indispensabil in biologia moleculara, cu atat mai mult cu cat poate analiza si extrage acizii nucleici, cum nici un alt aparat nu o poate face.

Alege-l si te vei convinge! Pretul acestuia te va surprinde, insa si calitatea si eficienta la fel!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente