joi, decembrie 1, 2022
AcasăAdvertorialCeasuri smartwatch și căști pentru fiecare moment al zilei, de la Zenkabeat

Ceasuri smartwatch și căști pentru fiecare moment al zilei, de la Zenkabeat

Vremuri noi, gadgeturi noi

Trăim timpuri mai mult decât interesante în care viteza de reacție este mult amplificată, poate datorită faptului că apar zilnic pe piața de consum o mulțime de gadgeturi care ne suscită interesul.

Este imposibil să mergi pe stradă și să nu observi că oamenii folosesc – chiar și chiar când merg – telefoane mobile, casti wireless cu microfon care mai de care mai sofisticate și cu funcții pe care cu ceva timp în urmă le credeam imposibile. Sigur, unele dintre ele se justifică dacă vorbim de oameni de afaceri care trebuie să fie conectați în permanență la partenerii cu care comunică în diverse moduri.

Probabil că ați observat casca handsfree care vă ajută să vorbiți chiar și în timp ce conduceți sau mergeți pe stradă. Sau căștile Bluetooth Zenkabeat care vă ajută să vă bucurați de muzică și conversații fără întreruperi, indiferent dacă vă aflați în drumeții sau la sala de sport și, de ce nu, în timpul liber.

Dar ce s-a întâmplat oare între timp cu clasicul ceas? Locul lor a fost luat de către smartwatch-uri.

De ce să alegi un smartwatch în locul unui ceas clasic?

Pentru persoanele cu un stil de viață modern, mereu în mișcare, smartwatch-ul este nelipsit de la încheietura mâinii. El conferă avantajele de utilizare al unui smartphone. În plus poți alege dintr-o varietate foarte mare de modele existente pe piață, în funcție de necesități și de bugetul personal.

Este un accesoriu care poate fi purtat de femei și de bărbați deopotrivă la orice oră a zilei, chiar și seara la o petrecere casual, de ce nu?

Un smartwatch va fi mereu la îndemâna voastră oriunde ați merge pentru că e ușor de purtat și accesorizat, fie la o ținută sport fie la una mai elegantă. De asemenea, vă poate ajuta să vă organizezi viața până în cele mai mici detalii în așa fel încât veâi fructifica la maxim fiecare minut.

Cum și de unde putem achiziționa un smartwatch?

Se știe deja, ceasurile inteligente sunt concepute să fie mereu în conexiune cu un telefon compatibil și de aceea se va căuta în primul rând compatibilitatea dintre cele două. Sistemul de operare al ceasului trebuie să fie identic cu cel al telefonului.

Designul și personalizarea unui smartphone nu sunt lăsate la urmă, firma Zenkabeat oferind clienților săi modele cu un design modern, sportiv pentru domni și elegant pentru doamne; cu două curele care se pot schimba, maro/negru pentru domni și respectiv roz/negru pentru doamne.

Ceasurile sunt construite cu migală și grijă din materiale durabile, iar numărul mare de aplicații compatibile vă va face viața mai ușoară. 

Cu o atingere dublă interfața ceasului se aprinde. În felul acesta se poate verifica ora când ecranul este blocat. Printre multiplele avantaje ale unui smartwatch se numără și faptul că se pot accesa mai multe meniuri și evident, cu ajutorul curelelor interschimbabile există mai multe posibilități de personalizare. Iar faptul că ceasul este dotat cu una dintre cele mai importante tehnologii care îl face rezistent la apă spune multe despre calitatea sa. 

Verificați ofertele de la Zenkabeat și alegeți ceea ce vă definește!

Contact:

contact@zenkabeat.com

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente