joi, decembrie 1, 2022
AcasăAdvertorialCeasuri pentru bărbatul casual din viața ta

Ceasuri pentru bărbatul casual din viața ta

Deși femeile preferă să vorbească deschis despre sentimente, supărări, bucurii și orice altceva se întâmplă în sufletul lor, bărbații preferă să păstreze totul înăuntru. Deși nu sunt rău intenționați, bărbații care nu comunică sentimentele sunt tare greu de descifrat, în special atunci când încerci să le cumperi un cadou. Accesoriile au o semnificație aparte pentru fiecare dintre noi. De aceea, vă împărtășim câteva secrete despre modelele de ceasuri pentru bărbatul casual din viața ta! 

Ceasuri pentru bărbatul casual din viața ta

Desigur, toată lumea spune că dacă vrei să mergi la sigur cu cadoul pentru un bărbat, îi iei un ceas și gata! Adevărul este că nu e chiar așa ușor și nu poți merge la sigur cu cadoul pentru nimeni, dacă nu ai un minim de cunoștințe necesare asupra persoanei în cauză. 

Din acest motiv, astăzi vom vorbi despre ce tip de ceas se potrivește bărbatului casual. Cum știi dacă e casual? Cel mai ușor mod de a ști e să te uiți cum se îmbracă: blugi și cămașă? Tricou polo și pantaloni maro? Blugi și hanorac? Te-ai prins, e casual!

Dacă vrei să ai 100% succes în alegerea ceasului ideal pentru bărbatul casual, mai rămâne un singur pas: să afli culoarea lui preferată. Dacă poartă alte accesorii, de tip brățări sau coliere masculine, ți s-a ușurat treaba considerabil. De cele mai multe ori, pentru acest tip de bărbați și pentru acest stil vestimentar, ceasul ideal este clasicul cu cadran rotund de dimensiuni medii, cu curea de piele maro sau neagră. Elegant, ușor de asortat, potrivit și la pantofi și la adidași. 

Nu uita, însă, să observi și ce relație are cu electronicele. Dacă este tipul de bărbat casual cu nostalgia eleganței anilor ‘80, un ceas cu mecanism clasic, cu ace, este cel mai indicat. Dacă este tipul de bărbat casual cu aspirații spre continuă modernizare, nu ar strica să optezi pentru un ceas electronic.

Cadouri pentru bărbați de la SaraTremo

În ceea ce privește cureaua, pentru acest tip de bărbat, noi recomandăm o curea clasică, din piele, cum am menționat și mai sus, ori maro, ori neagră. Cu toate acestea, nu uita faptul că stilul casual implică comoditate în mișcare. Această comoditate se referă și la ținută, bineînțeles, dar și la accesoriile care o întregesc. Dacă cureaua ceasului este prea rigidă, sau prea mică, trebuie să ai grijă să nu jeneze persoana ce îl va purta. Dacă este cazul cuiva cu încheietura mai groasă, poți oricând opta pentru o curea de ceas metalică, tot în culori neutre sau în tonuri de maro, pentru a asigura și eleganță, și comoditate, și utilitate.Orice ar fi și orice ai alege pentru partenerul, tatăl, fratele, amicul tău, dacă pui suflet și efort, cu siguranță vor fi apreciate. Noi sugerăm tuturor clienților noștri să se pună ei în pielea celor cărora le cumpără cadoul: cum v-ați simți dacă ați primi ceva ce vă doreați de mult? Cum v-ați simți să vedeți că sunteți apreciat? Cum v-ați simți să vedeți că eforturile depuse de cel de-alături au dus la un cadou minunat? Înțelegerea celor din jur duce departe atât în ceea ce privește iubirea aproapelui, cât și în ceea ce privește iubirea de sine. Iar noi, la SaraTremo, le prețuim și le promovăm pe ambele.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente