vineri, octombrie 7, 2022
AcasăAdvertorialCauți un cabinet de psihologie București? Vezi cu ce opțiuni vine pentru...

Cauți un cabinet de psihologie București? Vezi cu ce opțiuni vine pentru tine Daniel Ivan

Ideea de a apela la un psiholog atunci când ai anumite probleme, nu mai este un subiect controversat sau de ascuns. În ultimii ani tot mai multe persoane apelează la serviciile unui psiholog, mai ales în perioada pandemiei. Familii cu copii, cupluri sau persoane singure au căutat rezolvarea problemelor în cabinetul unui psiholog.

Faptul că ești într-un impas și vrei să apelezi la ajutor când simți că nu mai faci față problemelor, este o formă de curaj. Nu toată lumea are curajul de a vorbi deschis cu o persoană necunoscută despre propriile probleme.

Cert este că un psiholog nu va judeca niciodată deciziile pe care le-ai luat la un moment dat în viață, așa cum cei din jurul nostru au tendința să o facă. De multe ori poți fi pus în postura de a da explicații unor oameni care nu au o legătură strânsă cu tine. Astfel de momente nu ar trebui să existe. Avem dreptul de a face anumite lucruri, iar dacă greșim, putem învăța din ele, însă să nu ne lăsăm influențați de judecata persoanelor din jurul nostru.

Atunci când mergi într-un cabinet de psihoterapie Bucuresti vei fi sigur că nu trebuie să dai explicații pentru deciziile luate. Nu vei fi judecat sau “pedepsit” în vreun anume fel. Din contră, ai ocazia să îți spui cu voce tare gândurile, trăirile și sentimentele. Poți găsi împreună cu psihologul soluții la probleme, te poate sfătui și îndruma însă doar dacă tu ceri asta.

Ajutorul din partea unui psiholog te poate face să vezi viața cu alții ochi

Suntem oameni, facem greșeli, nimeni nu este perfect! Aceste lucruri ar trebui să le înțelegem. Doar că nu de puține ori ne pedepsim pentru lucruri pe care le-am făcut. Iar de aici apar frustrările și neîncrederea în sine. Astfel de sentimente se pot adânci și mai mult, iar dacă nu le rezolvăm la timp, acestea se pot agrava.

Daniel Ivan – cu pagina danielivan.ro – este un psiholog din București cu experiență în domeniu și vine în ajutorul celor care au nevoie. Cert este că odată cei vei ajunge în cabinetul său, vei fi ascultat fără a fi judecat.

În plus, ai ocazia să îți exprimi emoțiile și sentimentele, trăirile și problemele acumulate de-a lungul timpului. Împreună cu Daniel Ivan vei putea lucra la procesul tău de schimbare, să căutați împreună soluții astfel încât tu să vezi viața cu alți ochi.

În viață nu este vorba doar despre lapte și miere

Sunt etape mai puțin plăcute prin care trebuie să trecem. Important este să știm să le gestionăm, iar dacă uneori nu putem face asta, să apelăm la ajutor.

Pentru a avea parte de consiliere cu psihologul Daniel Ivan nu trebuie neapărat să mergi fizic la cabinet. Poți lua legătura cu el și online, fiind totodată și o modalitate mult mai comodă pentru tine. Poți avea parte de terapie, chiar din confortul casei tale, la câteva click-uri distanță.

Accesează pagina oficială pentru mai multe detalii.

Date de contact:

contact@danielivan.ro

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente