vineri, decembrie 8, 2023
AcasăAdvertorialCauti stabilizator tensiune cu servomotor? Alege din oferta Electropower

Cauti stabilizator tensiune cu servomotor? Alege din oferta Electropower

Un regulator de tensiune sau stabilizator de tesiune este acel aparat electric care are rolul de a stabiliza tensiunea electrica de alimentare, protejand astfel echipamentele impotriva fluctiatiilor. Fluctuatiile de tensiune pot induce functionarea defectuoasa sau chiar defectarea echipamentelor conectate la reteaua electrica de alimentare.

Stabilizatoarele de tensiune sunt de mai multe tipuri si in acest material o sa va prezentam mai multe detalii despre stabilizatorul de tensiune cu servomotor.

Stabilizator de tensiune cu servomotor

Un stabilizator de tensiune cu servomotor este caracterizat de faptul ca transformatorul este echipat cu un servomotor care, la valori diferite ale tensiunii de intrare, poate accesa valori intermediare de tensiune pe iesire, fapt ce face ca marja de eroare a stabilizarii sa fie foarte mica, in jurul valorii de 3 %.

Unele stabilizatoare de tensiune cu servomotor vin echipate cu un display. Asadar ele vor asigura integritatea aparaturii electrice din casa in cazul unor fluctuatii de tensiune. Astfel, televizorul, calculatorul, masina de spalat sau centrala termica sau toate echipamentele electrice din casa nu se vor defecta indiferent ca vorbim de sub-tensiune sau supra-tensiune in cazul curentului venit din retea. Dispozitivul este un intermediar inclus in circuit. El preia tensiunea provenita de la priza si o regleaza pentru ca aparatura electronica sa primeasca tensiune constanta.

Este foarte important sa cunosti puterea stabilizatorului de tensiune. Vei intalni:

  • stabilizator tensiune 500VA/300W
  • stabilizator tensiune 1000VA/600W
  • stabilizator tensiune 3000VA/1800W
  • stabilizator tensiune 5000VA/3000W
  • stabilizator tensiune 10000VA/6000W

Nu mai stati pe ganduri! Faceti o investitie in stabilizatoare de tensiune cu servomotor de pe site-ul Eletropower.ro si va asigurati ca nu veti schimba electronicele si electrocasnicele pentru mult timp. Avem disponibile   mai multe modele care beneficiaza de oferte promotionale si ce este important sa stabiliti in prealabil tensiunea necesara deoarece un stabilizator trebuie sa fie mai puternic decat echipamnetele electrice ce vor fi conectate la iesire.

In cazul in care locuiti intr-o zona in care apar des fluctuatii de curent, este imperativ necesar sa va indreptati atentia catre un bun stabilizator de tensiune. Alege unul dintre aceste modele cu display din oferta! Acestea va vor arata tot timpul valorile de intrare si iesire astfel incat sa stati linistiti in ceea ce priveste integritatea aparturii electrice din locuinta.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Ultimele