vineri, decembrie 8, 2023
AcasăAdvertorialCând ar trebui să începi să cauți rochia de mireasă? Edenbride.ro

Când ar trebui să începi să cauți rochia de mireasă? Edenbride.ro

Cumpărăturile pentru o rochie de mireasă pot fi unul dintre cele mai plăcute aspecte ale procesului de planificare. Poți să îți aduni prietenii ca să te însoțească să îți cumperi rochia la care ai visat mereu. Dar cu cât timp înainte de nuntă ta ar trebui să începi să cauți rochii de mireasă? Există propriile obiective personale de luat în considerare. Există, de asemenea, programul de planificare, precum și programele pentru magazinele de rochie mireasă și designerii de rochii. Ar trebui să începi să-ți cauți rochia de mireasă cu cel puțin un an înainte de ziua cea mare. Acest lucru îți va oferi timp suficient pentru a te gândi la toate opțiunile de îmbrăcăminte pentru ziua cea mare. În decurs de un an, este posibil să îți personalizezi o ținută, să plasezi o comandă sau să cumperi ceva ce tocmai ai probat și ți-a plăcut.

Dacă începi devreme, nu comanda nimic până la momentul de referință de un an, oricât de interesant este. Acest lucru vă va oferi mai multă flexibilitate în viitor. Pot există fluctuații de greutate și după rochia nu se va mai așeza pe corp ca la început. Știm că imaginea corpului poate fi o sursă majoră de anxietate pentru cupluri și mirese în lunile premergătoare nunții lor. În ziua nunții noastre, toată lumea ar fi potrivit să fie fericită în corpul lor. Cu toate acestea, știm că acest lucru nu este întotdeauna cazul.

Chiar dacă intenționezi să slăbesti sau să te îngrași din cauza sarcinii sau a altor factori, ar trebui să îți cumperi totuși rochia de mireasă cu 12 luni înainte. Dacă intenționezi să pierzi în greutate, ar trebui să iei în considerare acest lucru atunci când alegi o mărime. Dacă slăbeșți doar puțin pe parcursul anului, de obicei doar una sau două mărimi pot fi schimbate înainte de ziua cea mare. Deci, în aceste cazuri, poți obține imediat ținuta potrivită pentru ține. Amintește-ți că este mai ușor să îndepărtezi material dintr-o îmbrăcăminte pentru a reduce dimensiunea decât să pui material pentru a crește dimensiunea.

Cum îți alegi rochia dacă vei fi o viitoare mireasă gravidă

Dacă eșți însărcinată, de obicei este potrivit să-ți cumperi o rochie nouă de maternitate decât să încerci să le ajustezi pe cele actuale. Dacă vrei o rochie creată doar pentru ține, plănuiește să o cumperi cu 9 până la 12 luni înainte de nuntă. Acest lucru îți va oferi ție și designerului tău suficient timp pentru a discuta conceptul tău și a-i lăsa să pună în confecționare. Crearea și personalizarea rochiilor de mireasă personalizate durează de obicei 6 luni. În acest timp suplimentar, ar trebui să iei în considerare și accesoriile vestimentare înainte și după proiectarea modelelor alese. Cumpărarea unei rochii mireasă ieftine este o modalitate distractivă de a-ți încorpora mama sau soacra sau se poate face cu o domnișoara de onoare. Însoțitorul magazinului de mirese îți poate spune ce stil de rochie de mireasă este cel mai potrivit pentru ține.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Ultimele