vineri, aprilie 12, 2024
AcasăAdvertorialCand ai nevoie de o casa de marcat in afacerea ta

Cand ai nevoie de o casa de marcat in afacerea ta

Când vorbim despre lumea afacerilor, aici întâlnim multe pericole care ne pot afecta pe noi sau pe propria firmă. Cel mai bun lucru pentru a evita pericolele, o amendă sau alte lucruri de acest gen este să fim preventivi și prevăzători. Respectând legea avem nevoie de casă de marcat și role de casă de marcat.

Nu contează ce tip de afacere ai și cu ce te ocupi pentru că, pentru a funcționa în parametri normali fără nici un fel de problemă, tu ca firmă trebuie să îi oferi cumpărătorului un bon (atata timp cat lucrezi cu persoane fizice). Trebuie să îi oferi ceva la mână care să ateste că a fost aici și că ți-a plătit contravaloarea bunurilor sau serviciilor folosite.

De ce ai nevoie de o casă de marcat și de role pentru casa de marcat?

Odată ce clientul va primi un bon și în caz că se va întâmpla ceva, el se poate întoarce oricând pentru a schimba produsul. Din punctul de vedere al firmei, când oferă un bon, poate scăpa cu ușurință de anumite controale, amenzi și alte lucruri nu chiar dorite. Oferirea bonului înseamnă că acei bani sunt înregistrați și statul va știi de ei impozitându-i.

Casa de marcat este obligatorie pentru că te va ajuta să înregistrezi orice comandă primită sau trimisă, dar o casă de marcat nu merge fără role. Această rolă, cum am mai spus, îi va oferi cumpărătorului detalii despre bunurile pe care el le-a cumpărat și totodată, pe lângă asta, te va ajuta pe tine și pe firma ta să funcționați în siguranță.

Nu te gândi că, dacă îți vei achiziționa aceste role, vei investi o sumă mare de bani. Prețurile sunt mai mici decât te-ai aștepta și cu o sumă modică de bani, poți să îți cumperi rolele necesare pentru întreaga lună sau chiar pe întregul an.

Să ne gândim la un magazin abia deschis care nu deține o casă de marcat sau rolele de care vorbim. Tu ca și cumpărător te vei duce în magazin, îți vei cumpăra strictul necesar, iar odată ce vei ajunge la casă și vei plăti, ai pretenția de la acea firmă să-ți dea un bon fiscal. Te gândești la fel și fel de chestii, ca de exemplu, în cazul în care ajungi acasă și produsul e expirat, să te poți întoarce să îl returnezi. Sau dacă vei cumpăra ceva dintr-un magazin de electrocasnice, cu ajutorul bonului să îl returnezi, schimbi, trimiți în garanție,etc.

Tu ca și firmă, dacă ai în compania ta o casă de marcat și role de casă de marcat de care ai nevoie obligatoriu, firma ta va funcționa în parametri normali, totul va merge cum trebuie și vei fi ferit de unele penalizări în caz că, o echipă de control  îți va face o vizită. Nu cred că ar vrea cineva să primească o amendă destul de generoasă sau chiar, propriul magazin să îi fie închis deoarece nu ai o rolă pe care o poți găsi la un preț la care nu te aștepți.

Pe www.tehnicafiscala.ro vei găsi role în funcție de tipul de casă de marcat pe care îl ai cu un preț accesibil pentru oricine. Aici te va aștepta o gamă largă de produse astfel încât, încasările la casieria firmei tale să meargă mai bine decât te aștepți.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele