miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăAdvertorialBuchetul de mireasă și aranjamentele florale pentru o nuntă elegantă

Buchetul de mireasă și aranjamentele florale pentru o nuntă elegantă

Organizarea și planificarea unei nunți perfecte necesită din partea cuplurilor parcurgerea anumitor pași, astfel încât să existe siguranța că totul a fost pus la punct până în cea mai frumoasă zi din viața lor. Iar printre cele mai importante aspecte de care trebuie să se ocupe este găsirea spațiului unde va avea loc petrecerea de nuntă, a costumului și rochiei de mireasă, iar unul dintre aspectele pentru care aceștia vor avea nevoie de ajutor este alegerea decorațiunilor, a lumânărilor și aranjamentelor florale și desigur a celui mai potrivit buchet de mireasă.

Decorarea spațiului dedicat nunții

Unele dintre spațiile unde au loc nunțile primăvara și vara sunt corturile special amenajate pentru aceasta ocazie sau saloanele din cadrul restaurantelor în perioada rece. Însă, chiar dacă în mare parte piesele de mobilier sunt aceleași, diferența între petrecerile de nuntă este strâns legată de aranjamentele și decorațiunile folosite de către designerii florali pentru acest spațiu pentru ziua nunții. Iar acest lucru este valabil în orice locație, căci florile și aranjamentele au rolul de a personaliza încăperea și de a crea acel decor de poveste necesar la astfel de ocazii.

Designerii florali cu care vei colabora pentru nunta ta trebuie aibă experiență în crearea acestor aranjamente nuntă și a buchetelor de mireasă, precum și a lumânărilor pentru nași, astfel încât să țină cont de personalitatea și preferințele mirilor, dar totul să se integreze perfect în atmosferă. De exemplu o variantă extrem de elegantă este o combinație a acestor lumânări nunta trandafiri și orhidee.

Bineînțeles, este de la sine înțeles că majoritatea aranjamentelor și decorurilor folosite la amenajarea sălii să fie realizate din flori naturale, căci acestea oferă o notă de prospețime sălii în care va avea loc petrecerea de nuntă. Există numeroase posibilități în care florăria cu care colaborați să realizeze decorațiunile, însă este recomandat să alegeți pentru început buchetul de mireasă, iar în funcție de acesta și de florile care au fost folosite la crearea lui, să poată fi concepute și aranjamentele florale.

Alege florile în funcție de sezon

Dacă îți dorești o nuntă primăvara, în care să primeze eleganța, atunci poți opta pentru un buchet mireasă primăvara realizat din trandafiri albi, iar pentru aranjamentele și decorul salii pot fi folosiți trandafiri albi în combinație cu frunze sau alte ierburi verzi. Cu siguranță toți invitații vor fi impresionați și vor petrece într-o atmosferă plină de iubire și romantism.

Îți dorești cât mai multă culoare la nunta ta? Atunci poți opta pentru aranjamente florale cât mai colorate, cu diverse tipuri de flori, în culori și nuanțe care se asortează perfect. De obicei, aceste aranjamente sunt ideale pentru cei mai nonconformiști, iar printre florile necesare se numără orhidee, trandafiri, bujori sau alte flori de sezon multicolore.

Poți opta pentru aranjamente florale elegante, în care unul sau mai multe tipuri de flori stau sunt aranjate în vase înalte, care arată perfect așezate în mijlocul meselor rotunde și care permit invitaților așezați să comunice între ei.

Dar cum tendințele în materie de decorațiuni florale sunt într-o continuă schimbare an de an, dacă iți dorești să ai parte de cele mai moderne aranjamente florale și buchete de mireasa, pregatește din timp ceea ce ai nevoie pentru o nuntă de poveste.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Ultimele