sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăAdvertorial3 Produse must have pentru un păr strălucitor

3 Produse must have pentru un păr strălucitor

Fiecare dintre noi ne dorim un păr de invidiat, strălucitor și fresh. Luciul părului ține, în mare parte, de sănătatea acestuia, care cuprinde hidratarea (interna și externă), folosirea produselor cu SPF și cel mai important aspect: alegerea hairstylist-ului potrivit. Vitalitatea părului este direct proporțională cu sănatatea acestuia. Wella vine însă în ajutorul clientelor cu produse care susțin și oferă strălucire părului. Ce recomandăm noi, la salonul de înfrumusețare Atelier de Zâne? Suntem îndrăgostite de linia de produse exclusiviste SYSTEM PROFESSIONAL WELLA.

De ce? După 45 ani de cercetare, oamenii de știință de la Wella din Germania, au descoperit că fiecare păr are o structură lipidică diferită. Ce înseamnă asta? E simplu. Dacă îi oferim părului lipidele necesare pentru refacerea structurii interne și a punților de cheratină, acesta devine puternic, are o creștere normală și nu se rupe!

Aplicația dezvoltată de System Professional, determină cu precizie maximă combinația de produse potrivite fiecărui fir de păr în parte, să nu mai zicem de faptul că ambalajele sunt fabricate din materiale reciclate, ingredientele sunt bazate pe biotehnologie, iar mirosul…de vis!

De precizat este că produsele System Professional funcționează cel mai bine împreună, cel puțin două produse.

Am ales pentru tine 3 dintre cele mai relevante produse pentru glowing natural

  1. Quenching Mist – System Professional

Tratamentul de hidratare în 5 secunde susține refacerea punților de cheratină din păr, oferindu-i acestuia hidratare maximă, devenind ușor de pieptănat. Acest produs este unul de tip leave-in, hidratează profund, lasă părul moale și nu îl încarcă.

  1. Șamponul Repair System Professional

Acest șampon luxuriant cu formulă inovatoare este conceput pentru părul deteriorat, sensibil, casant si fragil. Penetrează structura fibrei capilare și o repară în profunzime, infuzand-o cu ingrediente nutritive și aminoacizi pentru o hidratare și o fortifiere intensă. După șamponare, părul rămâne moale și ușor de descurcat, chiar și înainte de a aplica mască sau balsam.

3. Balsam Bifazic leave-in pentru protecția culorii 

Sunteți pregătiți să vorbim pentru cel mai cautat leave-in de la Atelierul de Zane? Pur și simplu o să iubești acest produs! Nu doar că reface punțile de cheratină din păr, ci îi oferă un luciu natural, o hidratare intensă și…(ai ghicit!)… strălucire maximă. Efectul balsamului bifazic este unul de revistă, podoaba capilară devenind ușor de coafat.

Acestea fiind spuse, trebuie să avem în vedere câteva aspecte atunci când folosim un produs care susține strălucirea părului: părul fin are nevoie de balsam, nu de mască, pentru a nu îl încarca, iar părul gros, în mod paradoxal, are nevoie de mască.

Strălucirea părului este REZULTATUL tratării corecte a acestuia. Cum se realizează acest lucru? În primul rand prin vizitele regulate la coafor, pentru tăierea regulată a acestuia, apoi prin folosirea produselor de calitate, potrivite tipului tău de păr.

Recomandarea noastră este să apelați la serviciul de tuns la maxim trei luni, să evitați coafarea termică și să vă sfătuiți cu stilistul dumneavoastră în legătură cu părul, la fel cum va sfătuiți cu medicul în legatură cu sănătatea corpului. Iți mulțumim că ai ajuns până la finalul acestui articol. Apreciem faptul că ești într-o continuă dezvoltare și cauți în permanență să îți îmbunătățești calitatea părului.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele