sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăAdvertorialUnde îți poți petrece vacanțele și concediile dacă ai tichete de vacanță?

Unde îți poți petrece vacanțele și concediile dacă ai tichete de vacanță?

Simți că lunile de vară te-au luat pe nepregătite și nu reușești să integrezi și costurile unei vacanțe în planificarea bugetară a familiei de anul acesta? Ei bine, dacă ești funcționar public sau ești la curent cu faptul că firma la care lucrezi pune la dispoziție tichete de vacanță, nu ai de ce să îți mai faci griji de costurile asociate cazării.

De foarte mulți ani, multe dintre instituțiile din țara noastră oferă angajaților săi posibilitatea de a petrece o vacanță frumoasă fără costuri. Acest beneficiu vine sub forma unor tichete de vacanță care, în realitate, sunt niște bonuri de valoare sau chiar un card pe suport electronic. Pe măsură ce le folosești în cazările tale, costurile sunt acoperite, fără ca tu să mai fi nevoit să achiți nopțile de cazare din banii tăi. Ești gata să descoperi unde îți poți petrece vacanțele și concediile dacă ai tichete de vacanță? Descoperă în rândurile următoare!

Delta Dunării

Fiind o reală rezervație a biosferei, Delta Dunării este locul în care trebuie să ajungi dacă trăiești în România. Aici ai ocazia de a vedea o vegetație bogată, alături de animale și păsări aflate pe cale de dispariție.

Unul dintre cele mai mari beneficii pe care le oferă Delta Dunării fiecărui turist este, însă, reprezentat de posibilitatea de a respira aer curat, direct din natură. Chiar dacă muntele și marea sunt extrem de atrăgătoare, rar găsești locuri în care să nu existe elemente poluante pe distanțe mari. Acesta este cazul satelor mici din zona (și din interiorul) Deltei Dunării, la care poți ajunge doar cu barca.

Agroturismul realizat în zonele de munte

În cazul în care îți plac diminețile răcoroase și ești fan drumețiilor în munți, agroturismul realizat în jurul pensiunilor montane este alegerea ideală pentru tine. Multe dintre cazările din zonă au prețuri accesibile și pun la dispoziție servicii impecabile. Up romania (furnizor tichete vacanta) te ajută să folosești beneficiul dat de firmă pentru plata costurilor de cazare, sub forma unor tichete de hârtie. Acestea au o serie unică, alături de alte elemente specifice care asigură atât șefii firmei, cât și patronii afacerilor montane de veridicitatea acestora.

City-break-uri în centrele culturale din România

Tichetele de vacanță pot fi folosite pentru a te bucura de câteva momente inedite în centrele culturale din România. Acestea sunt ideale în cazul în care ai omis vizitarea țării noastre o bună perioadă de timp. În timp ce city-break-urile în exteriorul țării sunt relaxante și foarte impresionante, cele din interior te vor ajuta să înțelegi mai bine cultura și să descoperi mai multe tipuri de oameni.

Circuite istorice și culturale

Pe lângă destinațiile turistice spre care te deplasezi singuri, tichetele sunt ușor de utilizat în plata circuitelor istorice și a celor culturale. Dacă te-ai decis să pleci pentru câteva zile într-un anumit loc în România, cea mai bună modalitate de a vedea cât mai multe lucruri într-un timp cât mai scurt este să apelezi la un circuit de acest gen. Astfel, poți avea o imagine mai clară asupra istoriei și a culturii locului, fără să renunți la alte lucruri pe care îți dorești să le faci.

Servicii de spa, wellness și tratament în stațiuni

Vrei să ai la dispoziție posibilitatea de a petrece câteva zile cu masaje și băi termale? Ei bine, te vei bucura să descoperi că tichetele de vacanță sunt utilizate inclusiv pentru plata serviciilor de spa, wellness și tratament. Din acest motiv, multe dintre stațiunile montane și cele balneoclimaterice din țară sunt efectiv luate cu asalt de persoane care își doresc atât relaxare, cât și sănătate.

Toate aceste elemente transformă voucherele de vacanță într-un adevărat avantaj introdus în oferta de salarizare. Dacă ești nevoit să alegi între două companii, iar una oferă aceste tichete drept bonificație în fiecare an, asigură-te că optezi pentru cea care îți dă acești bani de vacanță!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele