sâmbătă, august 13, 2022
AcasăȘtiri din OlteniaUn medic din Craiova se ducea la serviciu la Târgu-Cărbunești cu 0,82...

Un medic din Craiova se ducea la serviciu la Târgu-Cărbunești cu 0,82 miligrame alcool pur în aerul expirat

A.B. un medic craiovean făcea naveta de la Craiova spre Târgu Cărbunești, Urma să intre tură la secția de Terapie Intensivă a Spitalului, în dimineața zilei de 26 iulie 2022.

Medicul de 32 de ani conducea cu o alcoolemie record: 0,82 miligrame alcool pur în aerul expirat, conform Mihaelei Sadoveanu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj. Pe raza localității Brădești, șoferul a acroșat o dubiță parcată, apoi s-a rostogolit de câteva ori și a ajuns cu mașina suspendată pe gardul unei case. Incidentul s-a petrecut la ora 07.50 dimineața.

Directorul Spitalului Târgu-Cărbunești Constantin Târziu a declarat că doctorul care a provocat accidentul la Brădești urma să beneficieze de un transplant hepatic la Cluj, întrucât ar fi avut ciroză: „Nu am auzit niciodată că a băut. Probleme în schimb avea. A avut o ciroză hepatică de cauză necunoscută, era propus pentru transplant hepatic și de câteva ori chiar a fost internat la Cluj. La început nici nu a vrut să-mi spună, dar apoi mi-a confirmat. Am întrebat colegii dacă știau despre așa ceva, pentru că eu nu pot să fiu lângă fiecare medic în fiecare secție, cum e cazul lui, să văd dacă sunt probleme. În secție era șefa de la Urgențe și dacă îl vedea cred că îl trimitea acasă, nu îl lăsa așa. Sau, dacă nu aveau ei curajul, îmi spunea mie. E medic de terapie intensivă, care trebuie să intri la nevoie imediat în sala de operație. Sunt bolnavi care au nevoie de el, iar ceea ce s-a întâmplat acum mi se pare de neconceput”.

Au fost demarate anchete de către Poliție, Parchet dar și de către Spitalul din Târgu Cărbunești.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente