miercuri, mai 25, 2022
AcasăActualUn gorjean, interimar la Transporturi

Un gorjean, interimar la Transporturi

              Un gorjean, Dan Vîlceanu, politician liberal și titular la Finanțe a fost însărcinat de Premierul Florin Cîțu să preia interimatul la Transporturi.

Dan Vîlceaunu a fost propus recent la Ministerul Finanșeor, făcând parte din noua garnitură de politicieni PNL care vin din zona mediului de afaceri.

Dan Vîlceanu, un gorjean, speră să poată avea un cuvânt de spus în viitoarea configurație politică a Guvernului.

Se observă că oltenii au preluat portofolii importante ca interimari, pe lângă cele pe care le dețineau deja.

Un gorjean, un mehedințean și un vâlcean în Guvern

Premierul Cîțu, vâlcean, va conduce ca interimar Fondurile Europene. Dan Vîlceanu, gorjean, îl va înlocui ca interimar la Ministerul Transporturilor pe Cătălin Drulă. Sorin Cîmpeanu va gestiona Ministerul Cercetării în locul lui Ciprian Teleman. Cseke Attila va gestiona Ministerul Sănătății în locul Ioanei Mihăilă. Un mehedințean, Virgil Popescu, Ministrul Energiei, va gestiona Ministerul Economiei în locul lui Claudiu Năsui. Virgil Popescu a mai ocupat acest portofoliu și în Guvernul Ludovic Orban. Toți parlamentarii din PNL s-au angajat să respecte ce decide Biroul Politic Național (BPN).

PNL va gestiona astfel, majoritatea portofoliilor guvernamentale, încercând să asigure depășirea crizei politice.

Este de așteptat ca Președintele Iohannis să găsească o soluție politică menită să asigure că PNL va continua să fie vioara I a Guvernului României.

USRPLUS i-a declarat război lui Florin Cîțu, dar încearcă să-și țină oamenii din următoarele eșaloane cât mai mult în cercurile puterii.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente