joi, decembrie 1, 2022
AcasăActualUn bătrân, mort în hypermarket la Craiova

Un bătrân, mort în hypermarket la Craiova

Un bătrân a murit la Craiova într-un hypermarket din oraș. Un bătrân care aștepta să prindă o promoție la pui, a murit în timp ce se afla la o coadă. Bătrânul a muncit o viață pe un salariu de mizerie. Un bătrân a încasat probabil o pensie de mizerie. Un bătrân de care PSD și-a bătut joc 20 de ani din cei 30 a murit. În restul de 10 ani și-au bătut joc PDL, PNL, USRPLUS.

Bătrânul a murit voind să trăiască. Oare politicienii înțeleg drama oamenilor simpli? Știu oare ei că un bătrân dorise să aibă pui la masă în weekend. Probabil, voia să sărbătorească ceva . Nu a mai apucat.

Moartea lovelte nemilos. Politicienii par deasupra ei. Bătrânii mor neajutorați. Chiar dacă SMURD a venit la timp, omul nu a mai putut fi salvat.

Poate că inima lui nu a mai putut suporta umilința. Probabil nu era prima coadă la care a stat. Cu siguranță, a fost ultima.

Un bătrân a murit. Politicenii se încaieră golănește

Poate se vor gândi politicienii că oamenii simpli mai și mor de foame, de lipsuri, de boli. În prezent, se încaieră ca chiorii prin Parlament pentru putere.

Se joacă tare, cu armele la vedere. Circul nu se mai face de mult în spatele scenei. Este mult circ și este prea puțină pâine. După ce că e puțină, mai e și scumpă!

Moartea bătrânului arată că politicienilor nu le pasă. Poate acel om nu putea trimite pe nimeni pentru el fiindcă poate nu avea pe nimeni. Poate copiii și nepoții lui au plecat din țară. Au plecat sătui de politicieni și politică. Nu contează cine era. Contează că de azi, Craiova a mai pierdut un cetățean. Un cetățean care a lăsat o urmă în viața orașului. Cui îi pasă? Pe cât punem pariu că prin 2024, în liste, bietul bătrân va apărea ca votant care și-a exercitat dreptul la vot?

Bătrânul mort ne arată cât de scurtă e viața. Cât de repede poți ajunge la capătul ei. Într-o zo, stând la coadă, mori. Mori după ce ai muncit o viață.

Mori fiindcă te-ai săturat de zeamă chioară de cartofi. Că te-ai săturat de conserve luate înainte să expire. Că te-ai săturat să rabzi de foame. Că poate strânsesei bani din ultimele trei pensii să poți pune pui pe masă. Poate îți venea un nepot în vizită.

Dragi politicieni, când vă îndopați cu grătare, gândiți-vă la omul care a murit stând să ia un pui mai ieftin la hypermarket.

Prin moartea acestui om, politicianul român își pierde încă puțin din respectul pe care îl mai are. Nu mai contează de la ce partid sunt politicienii. Vorba lui Victor Socaciu..„ăia hoți.. ăștia hoți… mama lor, la toți!” Și mai e o vorbă.. a celor de la „Parazitzii”: „mulți ai dracu… și n-au nicio boală…” A propos! Când ați auzit că a murit vreun politician stând la coadă? Sau sărac lipit? Precis, politicienii se gândesc acum ce promoții sunt la vacanțele de Crăciun…la șpritzurile de Revelion…

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente