sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăActualTronsonul Balș-Slatina aproape gata

Tronsonul Balș-Slatina aproape gata

Tronsonul Balș-Slatina, în lungime de 40 km al Drumului Expres Craiova-Pitești este aproape gata. Cel puțin așa ne lasă să înțelegem o postare a fostului Ministru al Transporturilor Cătălin Drulă.

În viziunea politicianului, tronsonul va fi o gură de aer pentru șoferi, ocolind infernul traversării Balșului, micul oraș traversat de Olteț.

Cătălin Drulă este preocupat de altă problemă privind tronsonul în cauză. Autoritățile care montează indicatoarele rutiere vor să lase viteza maximă de 100 km/oră. Exact ca pe Drumul European care leagă Craiova de Slatina și Pitești.

Cătălin Drulă ar vrea ca Parlamentul să solicite încadrarea la limita de viteză a unei autostrăzi, pentru că drumul va avea 2 benzi pe sens, separator de sensuri, acostament, curbe și pante line.

Așadar, investiția ar trebui să fie fructificată în curând, dar mai poate aștepta.

De mult se spune că era nevoie de acest drum expres. Dar, ca de obicei, investiția vine, iar autorizarea durează.

Oltenia are o șansă să se conecteze mai rapid cu Bucureștiul. Evident, era de dorit un drum expres și spre Timișoara, pentru a conecta Mehedințiul și Doljul la autostrăzile din Vest.

Atunci când Ford a venit la Craiova, se promisese acest drum expres. Abia acum, promisiunea se pare că devine realitate.

Evident că acest tronson va acoperi nevoia de a merge mai repede, dar până când întregul drum va fi gata, va mai trece mult timp.

România va avea tendința să acorde atenție în linii mari modernizării dar uită de cetățeni. Degeaba faci autostrăzi dacă uiți să dai salarii la cadrele didactice.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente