miercuri, mai 29, 2024
AcasăEditorialTragedia de la Colectiv, tragedia de la Piatra-Neamț. Când vom găsi cele...

Tragedia de la Colectiv, tragedia de la Piatra-Neamț. Când vom găsi cele mai bune soluții pentru a fi în siguranță?

Sâmbătă au ars de vii zece pacienți coronavirus la secția ATI de la Spitalul din Piatra-Neamț. Alte șapte persoane, printre care și medicul de gardă se află în stare critică.

Cătălin Denciu, medicul de gardă ce a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului, a fost transferat în Belgia cu un avion C-27J Spartan al Forţelor Aeriene Române, în condiţii speciale, cu asistenţă medicală specializată asigurată, pe toată durata transportului, de o echipă din cadrul Ministerului Apărării Naționale și SMURD București.

Spitalele din România sunt depășite, siguranța pacienților este pusă în pericol!

La Spitalul Județean din Piatra Neamț existau o serie de nereguli în ceea ce privește siguranța la incendii. Marea majoritate a spitalelor din România sunt în curs de acreditare.

Cum s-a ajuns aici?

Funcțiile în instituțiile publice, de cele mai multe ori sunt ocupate pe criterii politice, mai puțin pe competențe. Poți să fii cel mai potrivit pentru a ocupa o funcție într-o instituție publică, dacă nu susții partidul de la conducere, dacă nu poți fii marioneta partidului, n-ai nicio șansă.

La Piatra-Neamț au fost unși de Guvern opt manageri, a ajuns să fie manager și patronul unei firme de pompe funebre.

Cei ce aduc voturi sau alte foloase partidului nu fac asta degeaba, trebuie să fie răsplătiți cumva și așa ia naștere corupția la nivel înalt.

Demisiile nu ajută prea mult. Atâta timp cât oamenii de rând așteaptă minuni de la partide sau politicieni, nu se va schimba nimic în bine!

Si-n cazul de la „Colectiv” au fost demisii, ba chiar a picat Guvernul și problema tot nu s-a rezolvat, corupția e-n floare, cei ce aduc voturi sau sunt dispuși să cotizeze, sunt primiți în orice partid și obțin aproape tot ce-și doresc.

Corupția ne ucide țara, iar noi, oamenii de rând stăm cuminți, nu intervenim din diverse motive, în special de frică. Ca niște oi mergem la vot să ne alegem stăpânii, după care suferim, înghițim în sec și așteptăm schimbarea!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele