duminică, iunie 23, 2024
AcasăCasa si gradinaTradiții Oltenești: unde găsești cele mai frumoase covoare tradiționale pentru acasă?

Tradiții Oltenești: unde găsești cele mai frumoase covoare tradiționale pentru acasă?

Tradițiile românești au fost, sunt și vor rămâne cele care diferențiază țara noastră de oricare alta. În timp ce fiecare regiune a României are valorile și principiile sale, obiceiurile sunt deseori diferite. Tocmai din acest motiv, sărbătorile (de orice fel) pot fi experimentate total diferit plecând dintr-o zonă și ajungând în alta. În această categorie intră și covoarele oltenești de la Tradiții Oltenești, care au capacitatea de a schimba complet aspectul oricărei locuințe.

Covoare țesute la gherghef

Multe dintre covoarele oltenești realizate mai bine de o sută de ani încă se regăsesc în locuințele bunicilor și străbunicilor noștri, fiind vizibil utilizate însă deloc afectate de trecerea timpului. Firma Tradiții Oltenești folosește întocmai aceeași tehnică pe care străbunii noștri o foloseau, cea a țesutului la gherghef, pentru a realiza covoare care să reziste o viață.

Lână naturală pentru țeserea covorului în gherghef

Rezistența covoarelor este dată nu doar de metoda de țesere, ci mai ales de materialele folosite. Pentru o durabilitate cât mai îndelungată, cei de la Tradiții Oltenești folosesc lână 100% naturală pentru țesere și bumbac pentru întăriturile covorului. Atât culorile utilizate, cât și motivele tradiționale oltenești integrează bucuria și pofta de viață în oricare locuință în care sunt așezate.

Modele personalizate, la cererea clientului

Pe lângă modelele de covoare existente, Tradiții Oltenești pune la dispoziția clienților posibilitatea de a comanda covoare personalizate, în funcție de dorințele acestora. Atât dimensiunile solicitate, cât și complexitatea covorului determină intervalul necesar de realizare a rezultatului final, care poate dura între 7 zile și 4 săptămâni. Indiferent că le achiziționezi pentru casa ta sau vrei să faci un cadou de casă nouă celor dragi, un covor de acest fel aduce o mare bucurie. Mulțumită rezistenței de care dispune, acesta este un dar dăruit pe viață.

Integrate într-o locuință, covoarele oltenești au rolul de a ne aduce, mult mai aproape, de ceea ce este important pentru fiecare dintre noi, de a ne face să ne simțim bine.

Puteți să-i contactați pe cei de la Tradiții Oltenești la telefon: 0762 125 722.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele