sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăLocaleStiri Gorj„Totul e să ne facem bine”: Shopping City Târgu Jiu deschide un...

„Totul e să ne facem bine”: Shopping City Târgu Jiu deschide un punct de vaccinare pe 15 mai

În weekend-urile 15-16 mai și 22-23 mai, persoanele care doresc să se vaccineze vor avea la dispoziție un spațiu special amenajat în incinta centrului comercial Shopping City Târgu Jiu. Acțiunea de vaccinare „Totul e să ne facem bine” răspunde demersului de a susține autoritățile și sectorul medical într-o perioadă în care sănătatea tuturor este prioritară.  Aceasta va avea loc în interiorul centrului comercial, într-o zonă special amenajată la etaj, prin intermediul unui singur flux de vaccinare.

Campania se va desfășura timp de două weekend-uri consecutive, pe 15-16 mai și pe 22-23 mai, în intervalul orar 10.00-21.00. De asemenea, persoanele vaccinate cu prima doză vor putea reveni pentru rapel în perioada 5-6 iunie și 12-13 iunie.

Punctul de vaccinare din incinta Shopping City Târgu Jiu va dispune de doze de vaccin Pfizer-BioNTech, iar persoanele interesate nu vor avea nevoie de programare pentru a se putea vaccina, ci doar de un act de identitate valid.               

Organizatorii acestei acțiuni de vaccinare sunt Direcția de Sănătate Publica Gorj, Primăria Municipiului Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj, Instituția Prefectului Județul Gorj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Campania este susținută de Shopping City Târgu Jiu, alături de Flanco și Altex, partenerul tehnic și logistic al campaniei.

 Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu Jiu controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Târgu Jiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Târgu Jiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele