miercuri, mai 29, 2024
AcasăFashionTotul despre bijuteriile cu sticlă de Murano autentică

Totul despre bijuteriile cu sticlă de Murano autentică

Bijuteriile sunt, de mai bine de zeci de ani, unele dintre cele mai frumoase tipuri de cadouri pe care le poți oferi persoanelor dragi din viața ta. Pe lângă faptul că unele dintre acestea sunt lucrate manual și cu foarte mare grijă la detalii, altele au o istorie îndelungată și demnă de a fi povestită din generație în generație. În această categorie intră și bijuteriile din sticla de Murano care, la ora actuală, sunt extrem de populare. Cele mai multe dintre ele sunt confecționate manual și reprezintă o încântare pentru fiecare dintre noi. Rămâi alături și descoperă totul despre bijuteriile cu sticlă de Murano autentică, în cele ce urmează!

Unde se fabrică sticla de Murano autentică?

Singurul loc în care se fabrică sticla de Murano autentică este Veneția, urmând un procedeu istoric și transmis din generație în generație. La ora actuală, valoarea acesteia este destul de ridicată, calitatea ei fiind apreciată în lumea întreagă. De asemenea, meșterii venețieni păstrează secretul obținerii acesteia cu foarte mare strictețe, astfel încât întregul procedeul rămâne nedescoperit.

Cum se fabrică sticla de Murano autentică?

Dacă te-ai gândit vreodată care este procedeul pe care îl urmează sticla de Murano autentică, ceea ce trebuie să știi despre aceasta este că se obține într-un cuptor închis, în care temperatura atinge peste 1700 de grade Celsius. Printre materiile prime folosite se numără nisipul și soda, diferența fiind făcută întocmai de modalitatea de confecționare.

Care sunt secretele bijuteriilor din sticlă de Murano autentică?

În zilele noastre, sticla de Murano se utilizează pentru obținerea diverselor obiecte, cum sunt vazele și inclusiv bijuteriile. Acestea din urmă au o tentă elegantă și aparte, accesorizând cu succes fiecare ținută din cap până în picioare. Printre cele mai frumoase tipuri de bijuterii de acest fel se numără brățările, întrucât scot în evidență mâna delicată și elegantă a fiecărei femei.

De asemenea, în această categorie se înscriu și ceasurile cu sticlă de Murano, care sunt cu adevărat deosebite. Mai mult decât atât, acestea reflectă într-o manieră impecabilă lumină, păstrând povești și istorii ale celor care le-au purtat. Tocmai din acest motiv, cele mai multe persoane aleg să ofere în dar bijuteriile cu sticlă de Murano autentică persoanelor dragi din viața lor, acesta rămânând în familie.

În cazul în care optezi pentru astfel de bijuterii, poți găsi o gamă variată pusă la dispoziție de cei de la Saratremo. Aici poți avea parte de transport gratuit, alături de împachetare premium și livrare ultra-rapidă!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele