sâmbătă, decembrie 10, 2022
AcasăCasa si gradinaTop 5 accesorii utile pentru baia locuinței tale

Top 5 accesorii utile pentru baia locuinței tale

Fie că este o baie de familie sau baia unui apartament redus ca dimensiune, această încăpere poate să fie accesorizată cu câteva elemente pe cât de atractive din punct de vedere al designului, pe atât de funcționale și utile. Când cumperi decorațiuni sau mobilier pentru baie, ține cont de faptul că această încăpere este permanent expusă umezelii, așa că încearcă să faci alegeri cât mai practice, în așa fel încât investițiile sale să fie folositoare pe termen lung.

Sigur că și designul este important, așa că recomandăm achiziționarea de accesorii pentru baie moderne, dar și potrivite pentru stilul în care ai amenajat baia și restul locuinței. 

Seturi de covorașe

Sunt anumite zone în orice baie care trebuie protejate pe cât posibil de umezeală, iar achiziționarea unor seturi de covorașe reprezintă o soluție pentru a spori confortul și pentru a limita afectarea zonelor respective. Poți să plasezi covorașe în fața chiuvetei, a toaletei, dar și în apropierea cabinei de duș sau a căzii de baie. Acestea nu numai că sunt confortabile și reduc expunerea la umezeală a suprafețelor respective, dar sunt și un element de decor interesant, o pată de culoare în această încăpere. 

Suport pentru accesoriile de toaletă

Periuța, pasta de dinți, săpunurile și alte obiecte de toaletă nu trebuie să fie dezorganizate și aruncate pe toate rafturile din baie. Pentru ca baia să fie cât mai ordonată și organizată poți să folosești suporturi pentru toate aceste elemente, în așa fel încât să obții efectul dorit, iar baia să arate mult mai bine. Găsești foarte multe modele de astfel de suporturi, iar cele din lemn sunt din ce în ce mai căutate datorită designului elegant și natural. 

Rafturi suspendate

Rafturile suspendate sunt ideale pentru o încăpere în care nu dispui de foarte mult spațiu, însă sunt utile chiar dacă baia ta este foarte mare ca suprafață. Aceste rafturi contribuie la un design modern și te ajută să menții ordinea în baie. 

Suport pentru prosoape

Pentru confort sporit, poziționează un suport pentru prosoape atât în zona chiuvetei, cât și în zona dușului. În acest mod, nu e nevoie să cauți în dulap de fiecare dată când ai nevoie de un prosop. De asemenea, poți opta pentru culori și modele de prosoape care se integrează în stilul în care ai amenajat baia. 

Indiferent de spațiul pe care îl ai la dispoziție sau de stilul în care ai amenajat baia, această încăpere trebuie să aibă și o componentă funcțională. Este important ca toate lucrurile din baie să fie cât mai bine organizate, acest lucru contribuind la un aspect plăcut. De asemenea, asigură-te că baia este curată în permanență și că fiecare colțișor strălucește. 

Din fericire, în comerț găsești numeroase produse și accesorii care te ajută să păstrezi ordinea în baie și să menții încăperea întotdeauna curată și primitoare. Nu contează stilul în care e amenajată baia, atât timp cât lucrurile sunt păstrate la locul lor. Dacă accesoriile și decorațiunile au și o componentă practică, pentru a nu încărca această cameră în mod inutil, atunci cu siguranță designul este potrivit pentru baie. 

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente