joi, iunie 13, 2024
AcasăAdvertorialTop 3 idei să îți distrezi invitații la nuntă

Top 3 idei să îți distrezi invitații la nuntă

Ai în curând nunta și nu știi cum să adaugi mai multă distracție în cadrul evenimentului tău?

Nu e nicio problemă. Avem pentru tine o serie de idei, care te vor scoate din impas și te vor ajuta să ai nunta de vis. Indiferent că vorbim de o nuntă restrânsă, în familie sau o nuntă în care vrei să îți fie alături toți prietenii tăi, ai nevoie de momente amuzante, care să-i distreze pe invitați, astfel încât să rămână cu cele mai frumoase amintiri de la evenimentul tău. Rămâi până la capăt să vezi propunerile noastre:

  1. Alege un invitat surpriză care să îi distreze pe invitați

Fie că vorbim de un cântăreț recunoscut, un magician, acrobați, dansatori, un prezentator de televiziune sau o trupă cunoscută – acestea sunt momente cheie în cadrul oricărui eveniment, care aduc un zâmbet în plus pe buzele invitaților. Totodată creează amintiri de neuitat pentru tânărul cuplu. Alegerile sunt multe din fiecare domeniu, iar mirii trebuie să se gândească ce le place invitaților, astfel încât să le creeze o surpriză de neuitat. Iar alegerile sunt destul de multe, trebuie doar să găsești acel ceva care le va plăcea invitaților tăi.

  •  360 video booth – Pentru momente funny, gata de împărtășit pe social media 

Probabil ai văzut-o la multe evenimente, ai fost încântați de efectul 360 oferit, iar acum ti-o dorești pentru nunta ta.

 360 video booth este alegerea ideală a oricărui cuplu tânăr, care își dorește un element surpriză pentru invitați, cel mai nou produs disponibil pe piață la ora actuală.

Ușor de utilizat, foarte cool și perfect pentru orice invitat, Videomat este o alegere ideală e pentru orice eveniment ai plănuit: nuntă, botez, aniversare, petrecere privată angajați, lansare de brand, deschidere magazine sau festival de muzică.

  • Dans surpriză cu toți invitații 

Ce ai spune să îți scoți invitații din zona de comfort și să fie parte din cel mai memorabil dans de la nunta voastră? Alege o melodie pe care știi sigur că vei putea conta pe participarea a cât mai multor invitați și fă-le o surpriză pe cinste. Dezmorțește atmosfera și vei avea parte de o amintire minunată de la cel mai important eveniment.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele