joi, decembrie 1, 2022
AcasăActualTârgu-Jiu, finalist al Competiției „Capitala Tineretului din România” -2023

Târgu-Jiu, finalist al Competiției „Capitala Tineretului din România” -2023

Delegația formată din Adela Vlădoiu, Lucian Budulan, Sanda Roberta Valentina, Ardereanu Alexia, Maria Bircu si Andi Popescu tineri, reprezentanți ai unor ONG-uri din municipiul Târgu Jiu și un reprezentant al Primăriei Târgu-Jiu a participat la București în data de 20 noiembrie 2020 cu scopul susținerii candidaturii reședinței județului Gorj în finala prestigioasei competiții „Capitala Tineretului din România 2023”, ajunsă la ediția a VI-a.

Craiova și Târgu Secuiesc au fost de asemenea acceptate în finala competiției Dacă va câștiga competiția, Târgu-Jiu va avea șansa de a implementa un program cadru tematic anual axat pe dezvoltarea urbană prin participarea directă tinerilor.

Este de așteptat ca toate orașele care câștigă acest titlu, să realizeze proiecte  profesioniste. Astfel, se așteapăt abordarea unor  teme de interes pentru tineri care încurajează dezvoltarea de idei noi și inovatoare care să ajute ăn dezvoltarea orașului și în promovarea frumuseții acestuia.

András Farkas, directorul strategic al programului Capitala Tineretului din România și coordonatorul procesului de selecție declara în timpul procesului de jurizaare: „Orice oraș, orice autoritate locală care se asociază cu mișcarea locală de tineret pentru a genera o candidatură este deja un câștigător și oricare ar fi deznodământul competiției, țara a câștigat încă un oraș ce se uită atent către societatea viitorului.

Simpla conștientizare a beneficiilor de a genera ecosisteme de tineret urbane viabile, sustenabile și care transformă tânărul în co-creatorul orașului viitorului este în sine un premiu important”.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente