vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăActualTârgu Jiu va beneficia de 30 milioane euro pentru proiecte finanțate prin...

Târgu Jiu va beneficia de 30 milioane euro pentru proiecte finanțate prin PNRR

Primăria Târgu Jiu a anunțat că sunt 20 milioane de euro deja prin proiecte aprobate, iar alte 10 milioane de euro urmează să vină din proiectele care așteaptă aprobarea definitivă. Sunt proiecte de construcția locuințelor pentru tineri, reabiltarea energetică a unor blocuri, sporirea eficienței energetice a unor școli.

Primăria Târgu-Jiu a anunțat: „Este suma maximă și suntem printre puținele primării din Gorj care au depus proiecte în vederea obținerii finanțării. Sunt foarte mulți bani destinați exclusiv dezvoltării municipiului nostru. Avem aprobate proiecte ce prevăd construirea de locuințe pentru tineri, renovarea energetică a unor blocuri, creșterea eficienței energetice a unor unități de învățământ (Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, Liceul Tehnologic Nr. 2, Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu”, Grădinița cu Program Prelungit „Vis de Copil” – Grădinița cu Program Normal Nr. 13).
Am depus, de asemenea, proiecte pentru a accesa și sumele realocate, rămase necheltuite, pentru că multe unități administrativ teritoriale nu au solicitat finanțare. Este vorba de aproape 40 milioane de euro”.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente