miercuri, iulie 17, 2024
AcasăLocaleStiri GorjSurprize de primăvară la Shopping City Târgu Jiu: cumpărăturile de început de...

Surprize de primăvară la Shopping City Târgu Jiu: cumpărăturile de început de săptămână aduc premii instant

Primăvara aceasta, Shopping City Târgu Jiu le oferă clienților și mai multe motive de a zâmbi.  Colecțiile proaspete, în ton cu sezonul, sunt pregătite să fie adăugate în garderobă,  pentru noi ținute vesele și colorate. Mai mult, zilele de luni, marți și miercuri le poartă noroc vizitatorilor Shopping City Târgu Jiu. Fiecare început de săptămână le va aduce ocazia de a câștiga instant vouchere valabile la magazinele partenere, pentru mai multe cumpărături și distracție.

Premii instant la început de săptămână

Până pe 31 martie, clienții care fac cumpărături de minimum 300 de lei în zilele de luni, marți și miercuri, au ocazia de a primi pe loc un voucher în valoare de 30 de lei, în limita stocului disponibil. Voucherele pot fi folosite la o selecție de restaurante și magazine de modă, accesorii și frumusețe din Shopping City Târgu Jiu.

O sesiune de cumpărături merită încheiată cu un mic răsfăț culinar de la restaurantele favorite din Shopping City Târgu Jiu. În continuare, clienții se pot bucura de preparatele preferate din foodcourt pe terasă, sau acasă, în regim takeaway ori prin livrare direct la domiciliu.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu Jiu controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Târgu Jiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Târgu Jiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți urmări toate evenimentele și proiectele Shopping City Târgu Jiu pe site și pe pagina de Facebook.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele