joi, decembrie 7, 2023
AcasăLocaleStiri OltSpitalul din Corabia a rămas fără acreditare, după ce pacienții au fost...

Spitalul din Corabia a rămas fără acreditare, după ce pacienții au fost umiliți de medici

Mai multe acte de umilință asupra pacienților s-au produs în ultima perioadă la Spitalul din Corabia.

După ce a fost trimis Corpul de Control de către Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății, a fost retrasă acreditarea.

La începutul acestei luni au fost surprinse imagini de groază cu un bătrân ce a fost lăsat să agonizeze de cadrele medicale, fără să fie băgat prea mult în seamă.

O săptămână mai târziu, o bătrână de 85 de ani a murit în fața Spitalului din Corabia, fiind nevoită să aștepte prea mult pentru o scrisoare medicală, necesară pentru a obține un aparat de oxigen.

Recent părinții unei fetițe de 4 ani au acuzat medicii că au bandajat mâna copilei cu tot cu tricou, acuzând dureri grave, de nesuportat.

„În urmă apariției în mediul online a informației privind cele 2 cazuri ( 1 caz al minorei de 4 ani, din com. Gârcov, jud. Olt și 1 caz al pacientei în vârstă de 85 ani ), care s-au prezentat pentru serviciile de specialitate din Spitalul Orășenesc Corabia, reprezentanții Direcția de Sănătate Publică Olt din cadrul Serviciului de Control în Sănătate Publică s-au deplasat pentru verificarea aspectelor derulate. În urma controalelor s-a aplicat o sancțiune contravențională, în valoare de 4000 lei, conf. H.G. 857/ 2011 – art. 25, alin. 2, lit. a, pentru nerespectarea dispozițiilor legale în vigoare privind procedura de preluare și internare a cazurilor de urgență ( pentru primul caz ), cât și înaintarea către Colegiul Medicilor Olt a aspectelor ce țîn de conduită terapeutică și deontologia profesională a medicului( al –II-lea caz )”, se arată într-un comunicat remis de DSP Olt.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Ultimele