marți, iulie 16, 2024
AcasăFără categorieSpatiile mari necesita o podea pe masura

Spatiile mari necesita o podea pe masura

Atunci cand va aflati in postura de a amenaja un spatiu industrial sau comercial cu o suprafata generoasa, ori o locuinta in care traficul este foarte intens, o varianta clasica de parchet cu lamele nu ar putea reprezenta cea mai buna alegere. Uzura continua l-ar putea degrada semnificativ, ceea ce inseamna ca trebuie sa va orientati catre variante special concepute pentru a fi amplasate in aceste zone. Pardoseala din vinil este o alternativa excelenta atat din punct de vedere practic, cat si estetic. Este foarte rezistenta in fata socurilor mecanice sau de orice alta natura, in timp ce confera un aspect unitar tuturor camerelor in care este amplasata, indiferent de dimensiunile acestora.

Cere oferta la pardoseala din vinil de pe parchetcupersonalitate.ro si te bucuri de cel mai bun raport calitate – pret!

Aspect unic

Dat fiind faptul ca parchetul de vinil se diferentiaza de altele in principal prin felul in care arata, se bucura de mare apreciere s pe plan estetic. Marele avantaj este dat de faptul ca se concretizeaza ca o placa de mari dimensiuni, in cadrul carora cu greu se pot observa spatiile de delimitare a elementelor componente. De asemenea, gama de nuante in care este disponibil, o depaseste cu mult pe a oricarui alt model cotat mai sus. Astfel, creste considerabil si gradul de versatilitate. Veti putea opta pentru variante de maro de diferite intensitati, bej, gri, cu influente de auriu, argintiu sau chiar negru. De asemenea, modelul ale poate imita pe plan estetic texturi si tipare specifice unor alte materiale apreciate, de la lemn, la gresie, marmura, teracota si nu numai.

Rezistenta maxima in fata oricaror provocari

Cu siguranta ca cel mai important aspect cand vine vorba de pardoselile de vinil este gradul de rezistenta pe care il are in fata tuturor tipurilor de uzura la care ar putea fi expuse, facandu-le o solutie potrivita chiar si pentru cele mai nefavorabile spatii. Acest grad este dat in principal de materialele din compozitia lor. Dat fiind faptul ca lemnul este inlocuit cu un strat de nisip de cuart sau materiale similare, se reduce semnificat riscul de deteriorare. In plus, si operatiunile de finisare si montare, joaca un rol decisiv, fiind responsabile in mod direct de rezistenta finala a podelei.

Pardoseala de vinil – alegere estetica si economica

Din punct de vedere al pretului poate fi considerata cea mai avantajoasa varianta, dat fiind faptul ca pot fi achizitionati multi metri patrati in schimbul unor costuri foarte mici. De asemenea, un alt plus este dat de faptul ca odata amplasata, va va insoti cu succes multi ani de la momentul respectiv. Acest lucru inseamna ca nu va fi nevoie sa o inlocuiti des, ceea ce o face o investitie de durata.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele