marți, iulie 16, 2024
AcasăAdvertorialSoluția pentru a elimina stresul de la birou

Soluția pentru a elimina stresul de la birou

După o zi lungă la birou, te ridici mulțumit și aștepți cu nerăbdare să ajungi acasă. Recompensa ta de la sfârșitul zilei te așteaptă deja acolo. Noul tău fotoliu de masaj. În el te poți lăsa pe spate și te poți beneficia de un masaj relaxare între cei patru pereți. Fotoliul de masaj se ocupă de tensiune într-o manieră țintită ori de câte ori simți nevoia.

Într-un scaun de masaj Fujiiryoki te poți lăsa răsfățat de la gât până la tălpi. Controlează vibrația și mișcarea rolelor mici din interiorul fotoliului electric folosind butoanele din cotieră sau prin telecomandă. Astfel, poți determina cu ușurință și individual cât de puternic dorești să fii masat. Fotoliile confort sunt tapițate ergonomic și au un scaun foarte adânc. Dacă rabatezi spătarul înalt, ajungi într-o poziție confortabilă întinsă.Multe scaune de masaj au o secțiune integrată pentru picioare. Rolele de transport de pe partea inferioară fac scaunul de masaj manevrabil. Astfel, îl poți muta cu ușurință.  Cu fotolii de masaj poți alege între bătăi ușoare și mișcări de masaj mai puternice alegând diferite programe de masaj. 

Masaj rulant sau stretch

Rolele de masaj relaxare ale fotoliului rulează uniform în sus și în jos pe tot spatele de-a lungul coloanei vertebrale – la fel ca în cazul mângâierii clasice într-o practică de masaj. Prin rostogolire în sus și în jos, coloana vertebrală este întinsă și ușurată. Acest lucru reduce presiunea discurilor intervertebrale.

Masaj de frământare

Cu masajul de frământare, mecanismul de masaj se mișcă atât pe verticală, cât și pe orizontală. Presiunea din sus și jos ritmic a bilelor de masaj relaxează mușchii stresați ai spatelui și poate preveni problemele de spate. De asemenea, întărește țesutul și stimulează circulația sângelui și metabolismul.

Masaj cu atingere

Masajul prin batere imită atingerea blândă a unui maseur cu interiorul mâinilor. Spatele este „lovit“ de la gât la coccis. Masajul de relaxare slăbește mușchii și țesuturile. Acest lucru poate ameliora tensiunea în grupurile individuale de mușchi.

Masaj Shiatsu

Shiatsu este o variantă japoneză de presopunctură, se bazează pe medicina tradițională chineză. Masajul punctului de presiune stimulează canalele de energie din corpul tău.Acest lucru eliberează blocajele și activează procesele de auto-vindecare ale corpului.

Dacă sunt folosite frecvent, fotoliile de masaj te vor ajuta să eliberezi stresul acumulat la birou. În acest fel poți scăpa de insomnie și te poți simți mai în formă și mai confortabil. Modelele de fotolii masaj relaxare cu funcție inteligentă de scanare a spatelui, masează în mod special zonele corpului care au nevoie de relaxare. Programul cu senzori detectează poziția tensiunii în spate, astfel încât acesta să poată fi tratat cu tehnica de masaj potrivită.

Rămâi relaxat: ușurare pentru gâtul înțepenit

Dacă ai un gât înțepenit din cauza unei poziții incorecte sau ai lucrat ore lungi la computer, un masaj al gâtului poate fi o ușurare. Fotoliile cu funcție de masaj în pernă gâtului slăbesc mușchii încordați. O tetieră cu forma ergonomica îţi menţine capul şi gâtul într-o poziţie confortabilă în timpul masajului. Poziționarea semi-automată a umerilor te ajută să găsești poziția potrivită pentru un masaj relaxare.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele