miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăAdvertorialSituații neplăcute în ceea ce privește preluarea firmelor cu datorii? Cabinet Lichidator...

Situații neplăcute în ceea ce privește preluarea firmelor cu datorii? Cabinet Lichidator te ajută

În anumite situații există firme care au acumulat datorii pe care nu mai au posibilitatea să le achite. În acest context, pentru a nu pierde tot, trebuie găsite soluții cât mai urgente. Și cum la orice problemă putem găsi și soluții, Cabinet Lichidator vine în ajutorul celor care dețin o firmă în astfel de situație. De multe ori avem nevoie să apelăm la profesioniști pentru a putea rezolva anumite situații mai dificile.

Cabinet Lichidator oferă soluții concrete, având în spate o experiență vastă în ceea ce privește domeniul procedurilor insolvenței. Mai mult decât atât, oferă soluții personalizate, au capacitatea de a analiza, a implementa și a propune un plan complex în ceea ce privește preluare firma cu datorii.

Ce propune și oferă Cabinet Lichidator

  • preluarea firmei pentru demararea insolvenței/falimentului.

Cabinet Lichidator va prelua răspunderea civilă și comercială în ceea ce privește managementul firmei, însă faptele de natură penală nu vor fi luate în calcul. Costul acestui pachet este de € 4.000 + TVA.

  • preluarea firmei pentru negocierea cu creditorii.

Scopul acestui pachet este de a obține o eșalonare rezonabilă și de a diminua debitul.  Costul acestui pachet este de € 4.000 + TVA.

  • preluarea și asigurarea managementului până la redresare.

Această procedură are loc după due diligence de către echipă. Costul acestui pachet va fi evaluat în funcție de raportul final.

  • lichidarea asociațiilor și fundațiilor.

Această procedură este diferită față de cea a societăților.

Prima etapă pentru lichidare este cea de a obține sentința civilă de aprobare a dizolvării. De menționat faptul că trebuie de apelat la un specialist cu experiență în domeniu care are capacitatea de a ajuta în acest sens. Următorul pas în ceea ce privește lichidarea fundațiilor și asociațiilor se poate realiza prin 3 moduri respectiv de drept, prin hotărârea adunării generale și prin hotărârea judecătoriei sau a tribunalului. După aprobare, procedura de lichidare poate începe.

  • administratorul judiciar.

Acesta este reprezentantul desemnat de către adunarea generală care are puterea de a efectua pe numele și în contul lui actele necesare de administrare pe toată durata procedurii.

Echipa din cadrul Cabinetului Lichidator, prin reprezentant Mihaela Monea, cunoaște în detaliu aceste aspecte importante și asta datorită experienței dobândite. Așadar, indiferent de domeniul în care activați sau dacă ați avut astfel de situații, Cabinet Lichidator este aliatul de încredere!

Date de Contact:

+4 0770 417 373

office@cabinetlichidator.ro

Luni-Vineri: 09:00-17:00

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Ultimele