marți, iulie 16, 2024
AcasăAdvertorialSiguranță de Elită: Firma City Protect Security, Partenerul Tău de Încredere în...

Siguranță de Elită: Firma City Protect Security, Partenerul Tău de Încredere în servicii de Pază și Protecție

Într-un moment semnificativ destinat să redefinească peisajul serviciilor de securitate, Bogdan Dumitrache, o figură extrem de respectată și cunoscută pentru rezultate în lumea serviciilor de pază și protecție, a dezvăluit că, începând cu data de 01 decembrie, CITY PROTECT Security este licențiată. Compania are ca scop furnizarea de servicii de securitate integrate, inclusiv o divizie specializată de pompieri privați și o divizie medicală.

Abordare Holistică a Securității

Cu o carieră ilustră marcată de gândire strategică și excelentă în management, Bogdan Dumitrache, în vârstă de doar 31 de ani, aduce o perspectivă fresh industriei de securitate. CITY PROTECT se remarcă prin oferirea unei abordări cuprinzătoare a securității, incluzând nu doar servicii tradiționale de pază, pompieri privați și o divizie medicală, ci și servicii de consultanță. Această integrare unică își propune să abordeze nevoile diverse ale clienților din diferite sectoare care s-au transformat imens de la an la an.

Divizia de Pompieri

Una dintre caracteristicile distinctive ale CITY PROTECT FIRE&RESCUE este introducerea unei divizii de pompieri privați. Această echipă specializată este echipată pentru a gestiona prompt și eficient situațiile de urgență, asigurând un nivel suplimentar de protecție pentru clienți și activele lor. Divizia de pompieri privați este antrenată să gestioneze o gamă de incidente, de la incendii de scară mică la situații de incendiu mai complexe.

Divizia Medicală: Asigurând Siguranța și Bunăstarea

Pe lângă pompieri privați, CITY PROTECT FIRE&RESCUE se mândrește cu o divizie medicală dedicată, ce înglobează profesioniști. Această divizie este echipată să gestioneze situații de urgență medicală, oferind asistență imediată și asigurând bunăstarea clienților. Integrarea serviciilor medicale îmbunătățește angajamentul CITY PROTECT FIRE&RESCUE cu echipaje de tip AMD.

Viziunea Fondatorului grupului de firme CITY PROTECT

Într-o declarație, Bogdan Dumitrache a exprimat entuziasmul față de lansarea CITY PROTECT SECURITY INTERNATIONAL, CITY PROTECT FIRE&RESCUE și a subliniat importanța inovației în sectorul securității. Fondatorul evidențiază că securitatea nu se rezumă doar la protejarea activelor, ci și la cultivarea unui sentiment de siguranță și încredere. CITY PROTECT este dedicată realizării acestui obiectiv prin transparență, integritate și o căutare neobosită a excelenței.

„Securitatea nu este doar despre protejarea activelor fizice și digitale, este despre cultivarea unui sentiment de siguranță și încredere. CITY PROTECT este dedicată realizării acestui obiectiv prin transparență, integritate și o căutare neobosită a excelenței. Ne propunem să oferim o abordare holistică și adaptabilă a securității, adresându-ne provocărilor dinamice cu care se confruntă clienții noștri. Înglobarea tehnologiei pe partea de security și integrarea pompierilor privați și a unei divizii medicale reflectă angajamentul nostru de a depăși limitele serviciilor tradiționale de securitate. Nu in ultimul rând ne concentrăm și pe partea de Green, fiind prima companie de security din România certificată green după o investiție de 150.000 de euro in sediul nostru central”, a transmis Bogdan Dumitrache.

Parteneriate Strategice și Perspective de Viitor

CITY PROTECT a inițiat deja discuții cu potențiali clienți strategici. Compania își propune să-și extindă prezența la nivel național, având planuri de a deservi o clientelă diversificată, companii din retail, fabrici, uzine, comunități rezidențiale și instituții publice, scalând astfel organic o creștere până la câteva mii de salariați.

Privind Înainte

Pe măsură ce CITY PROTECT intră în arena serviciilor de securitate, experții din industrie anticipează că abordarea sa inovatoare va stabili un nou standard și un nume de renume în domeniu. Cu Bogdan Dumitrache la conducere, CITY PROTECT este pregătită să redefinească serviciile de securitate, oferind o combinație unică de pază cu standarde ridicate, pompieri privați și expertiză medicală. Pentru mai multe informații despre CITY PROTECT SECURITY și serviciile sale integrate de securitate, vă rugăm să vizitați www.cityprotect.ro.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele