sâmbătă, decembrie 10, 2022
AcasăStiri GorjSenatorul Ion Iordache demisionează din PNL: Ați adus Gorjul pe buza prăpastiei!

Senatorul Ion Iordache demisionează din PNL: Ați adus Gorjul pe buza prăpastiei!

Senatorul PNL Ion Iordache, parlamentar gorjean este unul dintre cei mai bine văzuți politicieni la nivel local. Având experiență în afaceri și în politică, senatorul Ion Iordache este nemulțumit de niveul incredibil de jos la care a ajuns politica PNL. Senatorul Ion Iordache și-a anunțat demisia din PNL. Până acum, Ludovic Orban, Ion Iordache și alți 15 parlamentari PNL și-au depus fie și-au anunțat demisia din PNL. PNL și politica sa au ajuns un soi de breloc la centura lui Florin Cîțu.

Declarația făcută de senatorul Ion Iordache a fost alcătuită astfel:

„𝑭𝒂̆𝒓𝒂̆ 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒓𝒐𝒎𝒊𝒔𝒖𝒓𝒊!

Îmi dau demisia din Partidul Național Liberal pentru că aici nu-mi mai pot îndeplini misiunea! Viața m-a format cu respect față de oameni și față de misiunea de a face bine, de a încuraja demnitatea și onoarea. 

𝑷𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒎𝒊𝒏𝒆, 𝒑𝒓𝒐𝒎𝒊𝒔𝒊𝒖𝒏𝒆𝒂 𝒗𝒂𝒍𝒐𝒓𝒆𝒂𝒛𝒂̆ 𝒎𝒂𝒊 𝒎𝒖𝒍𝒕 𝒅𝒆𝒄𝒂̂𝒕 𝒖𝒏 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒓𝒂𝒄𝒕, 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒖𝒏 𝒂𝒏𝒈𝒂𝒋𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒕𝒓𝒆𝒃𝒖𝒊𝒆 𝒓𝒆𝒔𝒑𝒆𝒄𝒕𝒂𝒕 𝒄𝒖 𝒐𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒑𝒓𝒆𝒕̦!

Ce faceți voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituție! Pentru beneficiile și sinecurile voastre, i-ați trădat pe oamenii care v-au votat, inclusiv familie și prieteni. 𝑬𝒖 𝒏𝒖 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒂𝒔̦𝒂! Zilnic, zeci de oameni îmi cer să nu fiu ca voi și să iau atitudine! Oamenii vor respect, s-au săturat să fie umiliți și vor să fie reprezentați de persoane în care să poată avea încredere. Demisia mea vine după consultări cu gorjenii care, ca și mine, sunt revoltați de comportamentul iresponsabil și de dezastrul produs în țară în ultimele luni. Ați destabilizat țara doar ca să se aleagă Cîțu la simulacrul de Congres.Ați lăsat românii pe mâna companiilor străine care au crescut prețurile fără limită la gaze, electricitate, combustibil și mâncare.Ați lăsat românii să moară în spitale din incompetență și pentru că luptele voastre politice sunt veșnic mai importante.

𝑳𝒂 𝑮𝒐𝒓𝒋, 𝒅𝒖𝒑𝒂̆ 𝒖𝒏 𝒂𝒏 𝒅𝒆 𝑮𝒖𝒗𝒆𝒓𝒏𝒂𝒓𝒆 𝒍𝒊𝒃𝒆𝒓𝒂𝒍𝒂̆, 𝒔𝒖𝒏𝒕𝒆𝒎 𝒑𝒆 𝒃𝒖𝒛𝒂 𝒑𝒓𝒂̆𝒑𝒂𝒔𝒕𝒊𝒆𝒊! 

Planul de reorganizare al Complexului Energetic Oltenia este tot secret și tot neaprobat. Angajații companiei sunt jefuiți de dreptul de a se pensiona anticipat și tensiunea crește tot mai mult. Nu avem niciun proiect pentru județ și nicio facilitate pentru compensarea efectelor decarbonării.Aș putea continua la nesfârșit cu tot ce nu s-a făcut! Este clar pentru mine că Gorjul nu reprezintă o prioritate pentru acest PNL! Este datoria mea să caut sprijin pentru gorjeni și pentru proiectele județului, să găsesc oameni dispuși să muncească și să ne sprijine, nu să ne sfideze! Cred că demisia mea este un semnal pentru toți liberalii care nu mai suportă dezastrul produs de voi! PNL și PSD, dacă aveți gânduri bune pentru gorjeni, dacă veți investi în acest județ, mă veți avea aliat, dacă nu, voi fi cel mai mare opozant al acestei alianțe care  și-a mai bătut o dată joc de țară”.

Senatorul Ion Iordache a ajuns la concluzia că Gorjul nu mai reprezintă o prioritate pentru PNL. Să nu uităm, pentru cine mai știe istoria PNL, că Ionel Brătianu, chiar dacă era originar din Argeș, a câștigat primul mandat de deputat în județul Gorj.

Acest fapt ar fi trebuit să fie un motiv pentru care conducerea PNL în mandatul lui Florin Cîțu ar trebui să ii respecte pe gorjeni.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente