sâmbătă, decembrie 10, 2022
AcasăStiri GorjUn șef din Poliția Rovinari, la volan sub influența narcoticelor

Un șef din Poliția Rovinari, la volan sub influența narcoticelor

Un șef din Poliția  Rovinari a ordonat inițial o acțiune de depistare în trafic a celor ce conduc sub influența drogurilor și alcoolului. Polițistul avea informații că un coleg al său era suspectat a fi consumator de droguri. Numai că acțiunea ordonată de el, l-a identificat chiar pe el la volan, rezultatul Drug-testului ieșind „pozitiv”. Polițistul a fost testat în timp ce mergea la serviciu chiar de către cei care primiseră ordinul de la el pentru executarea misiunii. Adică, nu e pentru cine se pregătește, este pentru cine se nimerește, cum spun oltenii din popor.

Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt IPJ Gorj a declarat: „Pe raza oraşului Rovinari a fost desfăşurată o acţiune pe linia verificării consumului de alcool sau a substanţelor interzise. Cu această ocazie, în urma testării de către poliţişti a unui poliţist de 43 de ani, aparatul de detecţie a substanţelor interzise a indicat pe una dintre subsţante şi efectuarea analizelor de laborator. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de conducerea unui autovehicul de către o persoană afaltă sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Acest șef din Poliția Rovinari  a declarat colegilor lui că lua un tratament pentru răceală. A spus că ar avea și o rețetă Totuși, unele surse au declarat că ofițerul de Poliție ar fi avut o cantitate însemnată de opiu în sânge.

Opium-ul este un narcotic puternic care creează dependență și care stă la baza fabricării altor narcotice cum este heroina. Cei care consumă acest narcotic pot avea probleme grave. Dacă ar fi consumate medicamente pe bază de opium, în mod clar, prospectul lor prevede interdicția de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Medicul Constantin Dinu a declarat: „Substanţele psihoactive pot afecta capacitatea de a conduce autovehicule. Asta este un lucru clar, dar efectul acestora poate varia de la o substanţă la alta.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente