Scene de amor s-ar fi petrecut la Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu între un medic ce ar fi trebuit să se ocupe de bolnavii de coronavirus și o asistentă infectată de coronavirus, care în trecut ar fi făcut dragoste și cu un fost director.

Cei doi amorezi sunt cercetați de Consiliul etic a unităţii medicale, în urma unei sesizări anonime ce a ajuns și la Ministerul Sănătății.

”În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizare.

Mai multe cadre medicale s-au îmbolnăvit de coronavirus la Târgu-Jiu.

Au văzut:3946

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *