marți, decembrie 5, 2023
AcasăLocaleStiri ValceaS-a deschis un nou restaurant McDonald’s în Râmnicu Vâlcea

S-a deschis un nou restaurant McDonald’s în Râmnicu Vâlcea

Pe 18 octombrie a fost inaugurat noul restaurant McDonald’s din municipiul Râmnicu Vâlcea, care le oferă clienților cele mai noi facilități, produse variate și posibilitatea de a comanda ușor și rapid, în siguranță.

Noua unitate a Premier Restaurants, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, este una de tip Drive-Thru și se găsește pe Bd. Dem Rădulescu, numărul 2-14,  fiind una dintre cele mai moderne unități McDonald’s din țară. Acesta este deschis până la ora 24:00, programul fiind adaptat măsurilor actuale impuse de autorități.

Clienții au la dispoziție 95 de locuri în interior, 72 de locuri pe terasă, dar și o cafenea McCafé – unde se pot bucura de o gamă variată de specialități de cafea, dar și de deserturi delicioase. Aceștia pot servi produsele preferate pe terasă sau în restaurant, pot comanda la pachet, la McDrive sau prin serviciul McDelivery. Pentru clienți există și locuri de parcare dotate cu stații de încărcare pentru mașinile electrice.

McDonald’s Drive-Thru din Râmnicu Vâlcea este prevăzut cu ecrane digitale pentru prezentarea interactivă a produselor, ofertelor și informațiilor nutriționale atât pe linia de drive, cât și în restaurant.

Locația dispune de 6 kiosk-uri digitale de comandă care le permit clienților să își aleagă produsele preferate într-un mod rapid și ușor, să adauge extra ingrediente, să plătească cu cardul bancar sau contactless și să scaneze ofertele speciale disponibile în aplicația McDonald’s, într-un mod simplu și rapid. Mai mult decât atât, la fiecare dintre kiosk-urile de comandă, clienții pot scana codul QR disponibil în secțiunea MyM Rewards din aplicația de mobil, pentru a aduna puncte de loialitate în schimbul cărora pot obține produse și meniuri din partea casei.

Noul restaurant McDonald’s vine cu oportunități de angajare pentru vâlceni, prin crearea a peste 70 de locuri de muncă în municipiu.

Cunoscută pentru implicarea în dezvoltarea comunităților locale, compania care operează lanțul de restaurante vine cu o investiție importantă de peste 9 milioane lei în noua locație din oraș, ce integrează cele mai noi tehnologii.

La fel ca în toate restaurantele McDonald’s din România, sunt respectate cele mai stricte măsuri de siguranță pentru angajați și clienți:  aceștia au la dispoziție soluții dezinfectante, sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

Pentru mai multe informații,  vizitați www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Ultimele