marți, octombrie 4, 2022
AcasăSportRemiza studenților la Cluj: craiovenii și clujenii așteaptă returul pentru a...

Remiza studenților la Cluj: craiovenii și clujenii așteaptă returul pentru a tranșa disputa fotbalistică

Am avut șansa să beau o cafea cândva în biroul regretatului decan Corneliu Andrei Stroe, o legendă a învățământului sportiv craiovean și a fotbalului craiovean. Una din poveștile spuse, a fost aceea a primului meci dintre „Știința” și „U” prin 1964, când „leii” intraseră în Divizia A. Cei de la „U” Cluj priveau de sus nou intrata echipă studențească olteană și craiovenii și-ar fi dorit o înfrângere la un scor mai mic, mărturisea zâmbind marele lider oltean care a fost profesorul Stroe.

Vineri, „U” Cluj și „FCU” Craiova 1948 au remizat. Craiovenii veneau după victoria cu Sepsi, iar clujenii după înfrângerea cu Rapid. Oltenii au dat autogol în minutul 28, iar Iancu a revenit cu egalarea în minutul 2 al prelungirilor primei reprize. A fost un meci destul de liniar care arată că oltenii încă au probleme în faza de apărare, primind rapid gol.

„U” și „FCU” sunt încă la început de drum. „U” a revenit anul acesta pe prima scenă, FCU este în al doilea sezon în prima ligă a campionatului intern de la refacerea echipei.

Evident, ambele echipe vor puncte, iar rezultatul a fost echitabil, fiindcă diferența de valoare între loturi nu este prea diferită. Dacă FCU va juca etapa viitoare cu Rapid, studenții clujeni vor juca cu CS Mioveni.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente