joi, decembrie 1, 2022
AcasăPoliticaPSD vrea agricultură modernă tot cu Petre Daea ministru....

PSD vrea agricultură modernă tot cu Petre Daea ministru….

Când eram eu student, circula bancul acela cu Tutankhamon care, când a fost descoperit de Howard Carter și Lordul Carnarvon ar fi întrebat: „mai trăiește Gică Petrescu?”. Marcel Ciolacu, liderul PSD și Președinte al Camerei Deputaților a anunțat azi că PSD care și-a propus să aducă oameni noi în politică îl vrea la Agricultură pe mehedințeanul Petre Daea. Agronomul Petre Daea este un „dinozaur politic” din era Năstase, unde alături de altă mehedințeancă de tristă amintire, profesoara chimistă Ecaterina Andronescu, „doamna cu coasa” învățămnântului românesc profesional și nu numai, erau cei mai slabi miniștri.

Petre Daea a rămas în mintea românilor cu „oaia, miracol”, „cormoranii din piscine” și alte idioțenii de bătrânel care sincer ar trebui să își plimbe nepoții în parc. Nu spun că oamenii în vârstă nu pot fi ministri, dacă ei sunt competenți, dar dacă omul se făcea de râs și acum aproape 20 de ani și după aceea în 2016-2019, crede cineva că a devenit înțelept la bătrânețe?

A uitat Marcel Ciolacu despre faptul că Petre Daea a dat cu oiștea în gard cu progamul „Tomata” și cu Bursa de Peste de la Tulcea? În primul degeaba a sprjinit producția dacă oamenii au aruncat roșiile neputând să le vândă, iar în celălat, s-au „spart” 5 miloane de euro pe un proiect irealizabil.

Sincer, dacă tot ce poate oferi PSD în materie de agricultură este numele lui Petre Daea, înseamnă că partidul chiar a rămas fără „rezerve”. Cu siguranță, dacă Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis îl vor accepta, vom râde la năzbâtiile lui Petre Daea în continuare… Circ să fie, că pâinea se tot scumpește…

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente