joi, iunie 13, 2024
AcasăAdvertorialPrima agenție de web design din România ce susține economia prin crearea...

Prima agenție de web design din România ce susține economia prin crearea de magazine online gratuite în 2020

Restricțiile financiare datorate pandemiei de coronavirus și introducerea șomajului tehnic sunt două dintre cauzele preconizate a afecta economia pe o lungă perioadă de timp. Noile măsuri economice impuse, precum și conștientizarea interdependenței statelor limitează, din ce în ce mai mult, creșterile multor business-uri atât din țară, cât și din afară.

Pe scurt, avem de-a face cu o pauză în cererea și oferta serviciilor din întreaga lume, ceea ce afecteză atât cifra de afaceri a companiilor, cât și bugetul de taxe și impozite al guvernelor. Toate aceste elemente sunt interconectate, rezultând un circuit care este grav afectat atunci când una dintre componente lipsește.

De ce am nevoie de un magazin online?  

O afacere este cu atât mai profitabilă cu cât are o acoperire mai mare, respectiv ajunge să fie cunoscută de un procent mai mare de oameni (și posibili clienți). Fie că obiectivul principal al afacerii tale este de a furniza produse și servicii, retail sau HoReCa, prezența în online este un element imperios necesar. Motoarele de căutare sunt zilnic asaltate cu diferite căutări, iar business-ul tău poate să apară în fața clienților la momentul potrivit, printr-un singur click. 

Acest lucru este la ordinea zilei pe agenda de zi a marilor companii, iar echipa de la Agenție Web Design este specializată în această direcție. Dacă vrei să îți crești cifra de afaceri, numărul de clienți și, bineînțeles, vânzările, ai nevoie de o prezență puternică în mediul online. Poți fie să apelezi la o agenție WEB Design, fie să încerci să faci totul de unul singur – plecând de la crearea unui site profesionist, înregistrarea pe rețelele de socializare, creșterea paginilor oficiale ale afacerii tale și multe altele. Toate aceste lucruri îți vor solicita timp, cu atât mai mult cu cât le descoperi pentru prima oară.

Ce presupune crearea unui magazin online?  

Cu ajutorul internetului, a tutorialelor și a cunoașterii de la bun început a pașilor pe care trebuie să îi urmezi, poți pune la punct un magazin online potrivit afacerii tale.

De la bun început, vei avea nevoie de:

  1. Un nume de domeniu (pe care vizitatorii sau clienții îl vor accesa oricând vor dori să intre pe magazinul online);
  2. Un cont de găzduire web (respectiv o locație în care magazinul tău online va exista pe internet);
  3. Minim 30 de minute la dispoziție.

Precum este de așteptat, atât înregistrarea numelui de domeniu, cât și contul de găzduire web costă bani. Suma datorată este una accesibilă pentru orice persoană, însă este posibil ca, pe măsură ce descoperi mult mai multe plugin-uri, widget-uri sau teme specifice, să scoți din ce în ce mai mulți bani din buzunar.

Din fericire, există agenții de web design specializate care fac asta în fiecare zi. Apelând la ele, vei cunoaște care sunt cele mai bune teme pentru site-ul web pe care să le alegi sau pe care să le eviți (din pricina eventualelor vulnerabilități), sfaturi utile pe care le vei putea folosi în activitate și multe altele. În cazul pandemiei de coronavirus, prima agenție din România care a venit în sprijinul clienților săi este Agenție Web Design, cu oferte de creare magazin online gratuit. Astfel, economisești atât timp, cât și bani, stiind sigur că rezultatul este superior celui scontat.

Nu lăsa timpul să treacă pe lângă tine, iar afacerea ta să se piardă în mulțime. Asigură-ți vizibilitatea în online și bucură-te de un business sănătos și profitabil!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele