joi, decembrie 1, 2022
AcasăStiri DoljPreședintele a mutat: Nicolae Ciucă-premier desemnat

Președintele a mutat: Nicolae Ciucă-premier desemnat

Președintele Klaus Werner Iohannis a mutat decisiv. Nicolae Ciucă, actualul Ministru al Apărării interimar este noul premier desemnat. Nicolae Ciucă este născut la Plenița în Dolj. O foarte bună parte a carierei sale militare este legată de Oltenia.

Președintele a pus piciorul în prag și a spus că s-a terminat criza. Evident, un președinte al României nu vorbește ca un amator. El știe deja că PSD va susțime un guvern minoritar PNL-UDMR. În fapt, asta a spus președintele, că vrea un guvern minoritar.

Dacian Cioloș a spus că USR nu va vota un guvern din care nu va face parte. Toruși, a spus că  și-ar dori un guvern majoritar cu USR în componență. În mod clar, Klaus Iohannis nu mai dorește USR la guvernare. Astfel, singurul câștigat pare PSD care sprijină formal noul Guvern dar poate critica și din Opoziție. PSD vrea să își protejeze oamenii din teritoriu. Vrea fonduri pentru primarii refuzați de Florin Cîțu.

În plus, PSD va porni ca favorit la viitoarele alegeri. Arată că a trecut peste orgolii ca să salveze țara. Electoratul PSD va încuviința la vot această manevră politică.

Președintele a reușit să atragă PSD spre Putere, dând „mat” USR

Marcel Ciolacu se vede șef al Camerei Deputaților. PNL va vrea șefia Senatului fiindcă Anca Dragu deja se gândește să își facă bagajele. În afară de tâmpenia cu dărâmarea gardului de la Palatul Parlamentului, femeia asta nu a gândit ceva concret. Nu se știe dacă Florin Cîțu sau alt liberal ar ajunge în fruntea Senatului.

Ieri, un înalt oficial de la Pentagon a discutat cu Nicolae Ciucă.

Armata și Biserica sunt instituții de încredere. Anul trecut, în perioada stării de urgență, Armata și-a asumat coordonarea unor instituții.

Una peste alta, USR s-a trezit în Opoziție alături de AUR. USR este extremist pro-european, AUR este extremist anti-european.

USR a atins culmea ridicolului. Au plecat că habar nu aveau de nimic și azi se visează salvatori. Probabil că fumatul dăunează grav sănătății.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente