miercuri, mai 25, 2022
AcasăActualPremierul nu dă un pas înapoi în fața USRPLUS

Premierul nu dă un pas înapoi în fața USRPLUS

Premierul continuă să aibă o atitudine oltenească de încăpățânare. A declarat că nu va ezita să îi demită pe miniștrii USRPLUS dacă aceștia votează moțiunea de cenzură.

Florin Cîțu a decis să afirme public faptul că e dispus să meargă mai departe cu demiterile. Este clar că USRPLUS nu va dori să accepte programele de finațare propuse de PNL.

Premierul vrea să puncteze decisiv în fața lui Ludovic Orbam. În primul rând, Florin Cîțu arată că Ludovic Orban a fost cel care a cedat ministerele cu acces la bani euroopeni celor de la USRPLUS.

Ori, campaniile electorale la alegerile locale și parlamentare din 2020 au insistat exact pe aceste proiecte și pe aceste ministere, pe care PNL le-a cedat. PNL s-a pomenit, după ce Florin Cîțu a preluat Guvernul, că pierde electoral.

Este adevărat ceea ce susține Florin Cîțu că USRPLUS nu s-a ridicat la înălțimea aștepărilor. În plus, acest partid a început să pretindă avantaje contra susținerii în Parlament. Adică USRPLUS a început să se comporte exact ca UDMR.

Premierul a înțeles că poate pierde șefia PNL. A avut o cădere de imagine după dezvăluirile din trecutul său. Criza provocată de USRPLUS arată că Florin Cîțu nu este dispus să cedeze. Premierul încearcă, de asemenea, să înlăture și ideea că a făcut o alegere nefericită prin propunerea lui Dan Vîlceanu la Finnațe.

Sunt multe probleme, legate de pandemie, întârzierile din PNRR, de problemele facturilor exagerate.

Premierul încearcă să rămână și în fruntea Guvernului și să câștige competiția în fața lui Ludovic Orban.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente