marți, decembrie 6, 2022
AcasăStiri GorjPolițiștii gorjeni vor verifica barurile pentru a vedea dacă servesc țigări și...

Polițiștii gorjeni vor verifica barurile pentru a vedea dacă servesc țigări și băuturi alcoolice minorilor sau persoanelor aflate în stare de ebrietate. Riscă închiderea!

După ultimele modificări legislative, barurile ce vând țigări sau bături alcoolice minorilor riscă să fie amendate și chiar închise. La fel și dacă mai servesc alcool persoanelor aflate în stare de ebrietate!

Vânzarea produselor din tutun minorilor se sancționează cu amendă contravențională, în valoare de 10.000 de lei, fiind dispusă și măsura complementară a suspendării activității localului public, pentru 30 de zile, în cazul în care societatea comercială este la prima abatere de acest gen. La a doua abatere de acest gen, amenda contravențională va fi în cuantum de 15.000 de lei și se va dispune și închiderea unității.

În cazul servirii cu băuturi alcoolice, în localuri publice, a consumatorilor aflați în vădită stare de ebrietate, precum și a minorilor, noile modificări legislative prevăd suspendarea activității localului public între 10 și 30 de zile.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente